Η καλύτερη στιγμή για Crossfit κατάρτισης

Crossfit κατάρτισης αλλάζει συνεχώς, λειτουργική πρόταση με υψηλή ένταση της εκτέλεσης.Αυτή η άσκηση πρόγραμμα έχει τους καλύτερους παίκτες από όλο τον κόσμο, στρατιωτικό προσωπικό και προσωπικό αντιμετώπισης καταστάσεων έκτακτης ανάγκης που χρησιμοποιούνται.Το σχέδιο έχει ευρεία κατάρτιση, γενική άποψη και χωρίς αποκλεισμούς, τον κατάλογο των CrossFit κατάρτισης, οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.
Crossfit κατάρτισης αναφέρεται επίσης ως D ° άσκηση μια μέρα θα. D ± CrossFit γυμναστήριο μετά από κάθε μέρα, ένα νέο κόσμο.Κάθε άσκηση είναι το σκορ και μια συγκεκριμένη τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των τροχών, τον χρόνο ή το βάρος.Η άσκηση είναι καλύτερο αναφοράς που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της πιο κατάρτιση, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των λέξεις όπως «κοπέλα» ή «ήρωας». αυτά τα κριτήρια για την κατάρτιση CrossFit στο γυμναστήριο Crossfit εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο να είναι η καλύτερη εποχή.
Κάθε CrossFit αθλητές ή προσωπικά αρχεία, καλύτερη στιγμή, για την πλειοψηφία των Crossfit κατάρτισης.Προσωπικό ρεκόρ επικεντρώνονται συνήθως σε δοκιμή αναφοράς για τον εντοπισμό και τη μέτρηση και τη συνολική απόδοση και βελτίωση.Ως αποτέλεσμα, CrossFit αθλητές που προσπαθεί να με καλύτερη ώρα για συγκεκριμένη άσκηση είναι προσωπικό ρεκόρ.Για παράδειγμα, έχεις προσωπικό ρεκόρ 18 τροχών μπορεί να είναι «Σίντι» σου, αλλά προσπαθώ να πάρω μια καλύτερη ώρα, ή προσωπικά αρχεία, από 20 γύρο σου σπάσει την επόμενη απόπειρα.
CrossFit CrossFit αθλητές στο παιχνίδι του ανταγωνισμού είναι η επιβίωση του ισχυρότερου D ° άνδρες και γυναίκες, στη γη. D ± ως αποτέλεσμα αυτών των crossfitters κατέχουν συχνά το καλύτερο Crossfit κατάρτισης περισσότερο χρόνο.Για παράδειγμα, από Καλιφόρνια. La Mesa, τζόσουα, υπάρχει ένα «φραν» ώρα 2: 04, αν και υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια ανταγωνιστές σε 10 έως 20.Ομοίως, ο ρομπ Ορλάντο από το Μονρό, κονέκτικατ, υπάρχει ένα σκληρό la 593 κιλά και άλλα πάνω σε ένα δύσκολο crossfitters περίπου 550 κιλά.
CrossFit αθλητές χρησιμοποιούν όλα τα μέσα για την καταγραφή και την παρακολούθηση, την κυκλοφορία τους στην ιστορία.πόροι περιλαμβάνουν ένα στο ημερολόγιο ή καθημερινή άσκηση θα σχεδιασμού.στο ημερολόγιο σου επιτρέπει να συγκρίνουμε την εκπαίδευση σου καλύτερο χρόνο και άλλα από τους κορυφαίους αθλητές από όλο τον κόσμο.Κάθε ημερολόγιο εντοπισμού πόρων την εκπαίδευση σου και λεπτομέρειες για κάθε άσκηση, ως σημείο αναφοράς για το μέλλον.