8 έως 5 ετών υπαίθρια παιχνίδια για τα παιδιά

Θα ήθελα να χωρίσω την μεγάλη καλοκαιρινή μονότονα ή την βοήθεια σου την οικογένειά σου στην δουλειά, το σχολικό έτος σχέδιο σύνδεση, έχεις πολλά οικογενειακά φιλικό παιχνίδι επιλογής.Δεν πρέπει να περιορίζουν το δικό του Πανεπιστημίου του κριτήρια όπως η ετικέτα και κρυφτό.Αντιθέτως, όλη η οικογένεια θα απολαμβάνουν πολύ πιο απλή, έξω από το παιχνίδι που ασχολούνται με το σχέδιο 5 8 χρονών.
απόλαυσε μια δραστήρια αλλαγή και θορυβώδες σημαία στο παιχνίδι, από 卡里派尔 D ° εσωτερική και εξωτερική παιχνίδι προτάσεις: πέρα από την πάπια, πάπια, πάπια, χήνα. D ± τοποθετείται γύρω από τρία έως τέσσερα χούλα – χουπ ένα χώρο παιχνιδιού ή να δημιουργήσει τη ζώνη ή το σχοινί από τρεις έως τέσσερις ένα μεγάλο κύκλο, και μετά να τους αριθμούς ή κάθε δαχτυλίδι. Το δαχτυλίδι.Η ομάδα θα χωρίζεται σε τρία ή τέσσερα ίσα ομάδα, κάθε Ομάδα διάλεξε ένα συγκρότημα ή την οικογένεια κύκλο ως βάση.θέτει ένα χρονικό όριο για κάθε ομάδα, στην αρχή, το σήμα για τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων σακιά σε δαχτυλίδι ή όσο το δυνατόν περισσότερο.Οι παίκτες κίνηση μόνο ένα φασόλια για άλλη μια φορά, στο τέλος της προθεσμίας αυτής, με την πιο συλλογή σακί ομάδα κερδίζει.
Προσθήκη εύκολα, φασαρία έξω για διασκέδαση και παιχνίδια από swatball, συνιστάται η μπόμπι Κόνορ σε D ° καλέστε: δεν έχει μπαταρίες.Δεν την πρίζα.Καθαρή διασκέδαση. D ± δημιουργία δύο ίσες ομάδες τα χέρια δεν πλαστικό μυγοσκοτώστρα κάθε παίκτη.διάλεξε ένα δίκτυο κέντρων ή ξεχωριστή περιοχή παιχνιδιού, όπως το τραπέζι.και οι δύο ομάδες πρέπει να παραμείνει δύο μπάλες στον αέρα, παίρνει την μπάλα από τους παίκτες και Ομάδα Ομάδα, θα την μπάλα μόνο με τη μυγοσκοτώστρα.Αν μια μπάλα στο έδαφος, την πρόσφατη παίκτης πρέπει να είναι πίσω στο παιχνίδι.Κάθε παιχνίδι θα από πέντε λεπτά έως 10 λεπτά, μετά την ανάμειξη, παίκτης πρέπει να συγκροτούν νέα ομάδα.Μια γρήγορη κίνηση μπορεί να παίξει το παιχνίδι, swatball ή δεν είναι στη λίστα.
Στο οχυρό παιχνίδι πλοήγησης έξω από ένα εμπόδιο στο μεγάλο παιδί, βιβλίο D D ° στην ντέμπρα σοφός και η σάντρα φόρεστ παιχνίδι που περιγράφονται: πάνω από 450 εσωτερική και εξωτερική παιχνίδι για παιδιά. D ± επιλογή περιοχή παιχνιδιού, όπως μια παιδική χαρά, υπάρχουν ορισμένα εμπόδια, παρέχει την ευκαιρία για αθλητικές δραστηριότητες, όπως να σέρνεται χτυπάει και λειτουργεί.διάλεξε ένα ηγέτες κάθε παίκτης, να ακολουθούν τους ηγέτες, όσο το δυνατόν περισσότερο την απομίμηση της δραστηριότητες.Για παράδειγμα, οι ηγέτες θα χοροπήδα στο ένα πόδι, κάτω ένα σλάιντ, πας ανάποδα, τρέχει γύρω από το δέντρο.να διασφαλιστεί ότι η ηγεσία δεν επιλογή περίπλοκη και επικίνδυνη δραστηριότητα.Μετά από μια περίοδο του χρόνου, να επιλέξει μια διαφορετική ομάδα Leader.