ευνοεί την καβουρόχορτο;

;;;;;;;Crabgrass αρέσουν τα παιδιά στην παιδική χαρά τον νταή, σπρώξε με τρόπο, στο γυμναστήριο.Αλλά τα χαρακτηριστικά αυτά μπορεί να φανεί χρήσιμο αν νταής μεγάλωσε για να γίνει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ή το γιατρό σας για να σώσεις την ζωή.Το ίδιο και το γρασίδι, στο κατάλληλο περιβάλλον, είναι στόχος.
στις Ηνωμένες Πολιτείες, που συνήθως αναφέρεται ως ζιζάνια. μας.Αλλά τι σημαίνει αυτό;ξέρεις ότι δεν υπάρχει επιστημονική ταξινόμηση φυτικών ή χόρτο;απλά δεν θέλουμε να τα φυτά.Συχνά είναι επεμβατικό, πλήθος θέλουμε γύρω από το εργοστάσιο.
Crabgrass και πολλές οικογένειες κηπουρός δεν είναι ευπρόσδεκτη, επειδή η αδέξια μάζα και το πλήθος επιθυμητή γρασίδι σαν εισβολή στις Βερμούδες και χαρούμενη χρυσό πέταλο.Επιπλέον, δύο από τα πιο δημοφιλή είδη, ζιζάνια και το γρασίδι, το μήκος 15 έως 36 ίντσες (περίπου 38 έως 89 cm), αντίστοιχα, αν όχι περιποιημένα.Ίσως αυτή να είναι η πραγματική αιτία είναι πράγματα που δεν μας αρέσουν: όταν δεν είσαι κλάδεμα, στην αυλή σου φαίνεται απαίσιο.
;;;;;;;Αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά – η επιμονή, ακόμη και σε φτωχά εδάφη και είναι γρήγορο και υψηλή ανάπτυξη – σε ορισμένες περιοχές να είναι ιδανική ως ένα καλοκαίρι τα βοοειδή, πρόβατα και τα άλογα.Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ζώα βοσκής βρούμε ζιζάνια πολύ νόστιμο [Πηγή: UF].Αυτό σημαίνει ότι έφαγαν περισσότερο, ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα απ ‘ό, τι όταν η βόσκηση, το κεχρί, σόργου ή άλλα από το γρασίδι και τα σιτηρά.
ένα υπέροχο είδος είναι το ποτάμι, και μπορεί να παράγει 125 κιλά (λίγο περισσότερα από 56 kg) ανά εκτάριο σε υγρό γρασίδι κάθε μέρα, γόνιμο όρους [Πηγή: Κέντρο για την ανάπτυξη της βιώσιμης γεωργίας] του Κάνσας.
Αν θεσ να την αγελάδα σου μάσα ή καλλιέργεια για να ξεφύγεις, ας το γρασίδι σου αύξηση των ζιζανίων, να βρούμε αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βοηθήσει την ανάπτυξη ξηρόχορτα ή να την κάνει να εξαφανιστεί.