Τι είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο στο γήπεδο του γκολφ;

Το τρενάκι εραστές πολύ γλυκιά ζωή.περίπου κάθε χρόνο, περίπου, ένα πάρκο, κάπου στον κόσμο, ή είναι το πιο γρήγορο το ψηλότερο βουνό κάτι νέο ρεκόρ.Όταν nagashima SpA γη σε τριπλό, την Ιαπωνία, το 2000 πόδια χάλυβα καθορίστηκε δράκος, 306 (93.2-meter) κάτω από το παγκόσμιο ρεκόρ.Μετά από τρία χρόνια, στο σαντάσκι, Οχάιο σινταρ, ξεκίνησε Dragster έκλεψε πάνω Thrill πρωταθλητής στα 400 πόδια (121.9 μέτρα).Στο νιου Τζέρσεϊ, είναι έξι σημαίες μεγάλη περιπέτεια 418 πόδια ρεκόρ (127.4-meter) κα – τρενάκι Kingda [Πηγή: απόλυτη μείωση] τρενάκι. COM.
γκολφ με ανθρώπους σαν ένα υπεραστικό οδηγεί στην απόλαυση των μαθημάτων φυσικής αγωγής μια παρόμοια ανταγωνισμού.Κάθε λίγα χρόνια, το πρόγραμμα έχει αυξηθεί για πρώτη φορά ορισμένες πρόσθετες κώδικα, το μήκος και με τον μεγαλύτερο γήπεδο γκολφ του τίτλου.
Για πολλά χρόνια, στο Μπόλτον, η μαζική Διεθνής λέσχη γκολφ, 8325 Champions (που πραγματοποιήθηκε 7.61-kilometer), 77 ροντ πεύκα φυσικά [Πηγή: πένερ].χτίστηκε το 1899 66 στρέμματα διεθνούς πιο νωρίς, αλλά με την πάροδο του χρόνου, την επέκταση και νέου σχεδιασμού αφέντη Robert Τρεντ τζόουνς και ο τομ φάτσιο χέρια.
Σε διεθνές επίπεδο από πεύκα και είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο πιο πολύ στην Αμερική το γήπεδο, το 2001, όταν – γκολφ στα εγκαίνια του κλαμπ.γραφικό, φυσικά, είναι στην επαρχία Γιουνάν Ιμαλάια, υπάρχει επίσης μια στον κόσμο είναι υψηλότερο του γκολφ διάκριση, σε πάνω από 10.000 πόδια (3100 μέτρα) από το επίπεδο της θάλασσας.έχουν τον μεγαλύτερο γήπεδο γκολφ του τίτλου, οι ιδιοκτήτες δημιούργησε ένα 8548 κώδικα (7.81-kilometer par), 72, νίκησε το διεθνές] [Πηγή: ένας οδηγός για την Κίνα.
Πολλοί παίκτες σε Πολιτείες, με κομμένη την ανάσα περιμένοντας EL Grande φίλε, 8600 κώδικα (7.86-kilometer) ήδη από το πρόγραμμα σπουδών στο Λας Βέγκας, το άρθρο 21 του αιώνα.μια σοβαρή ξηρασία που εμποδίζουν την σπουδών, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο – να έχει ολοκληρωθεί πριν από τον τίτλο, το 2009.
Η αύξηση αυτή μερικές εκατοντάδες μέτρα από εδώ και από εκεί στην Αυστραλία σκόνη στο 2009 και 纳勒博 βυζί για τον τατ σύνδεση ανοιχτή επικοινωνία.Δεν θα τον μεγαλύτερο γήπεδο γκολφ είναι στο πρόγραμμα του κώδικα μέτρησης, το nullarbor είναι σε χιλιόμετρα.
18 τρύπες, 72 BAR πρόγραμμα διάστημα σχεδόν 1368 km (850 χιλιόμετρα), ανέρχεται σε 50 μίλια (80 χλμ.), η τρύπα μεταξύ [Πηγή: Ριβιέρα].Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι λίγο πιο τυπικό όχημα από το αμαξάκι του γκολφ, ώστε να είναι γύρω από το πρόγραμμα, κατά μέσο όρο 4 μέρες για να τελειώσω.
Αν και είναι σχεδιασμένα κυρίως διαφημιστικό κόλπο την προσέλκυση παίκτες Αυστραλία πιο παραδοσιακή πορεία και μια διαδικασία nullarbor.Το δημιουργό του, λέει ότι είναι για να δίνει στους ένα «τυπική εμπειρία της Αυστραλίας [Πηγή: Ριβιέρα]».Μια τρύπα που βρίσκεται, για παράδειγμα, μια ενεργή σέπερντ διάτμησης σταθμό το κτίριο.Εσωτερικές ρυθμίσεις λειτουργίας σκονισμένο άγριες καμήλες και τυφλοπόντικες μπορεί αν χτυπήσεις είναι πάρα πολύ κοντά τους μπάροους σου κλέβει την μπάλα.
γκολφ οι αγνοί θα επισημαίνει ότι, επειδή αποτελεί πρόγραμμα nullabor σύνδεση πέρα από τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά, δεν θα πρέπει να έχει τον μεγαλύτερο τίτλο.Ωστόσο, παρά το κοάλα… είναι να παίξεις στον κόσμο σήμερα, ως εκ τούτου, η μεγαλύτερη διάρκεια.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γκολφ, προς τα κάτω, μια σελίδα.