Ο Κλαρκ παλάτι.

Το Γκριν μπέι και Σικάγο μπέαρς Bronko Nagurski Κλαρκ χάϊνκλ ποδόσφαιρο κορυφαία δικηγόρο κατά τη δεκαετία του ’30. κατά τη συνάντηση τους κάθε nfl είναι το αποκορύφωμα της εποχής.Φυσικά, η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.
Ο χάϊνκλ, ότι κανείς δεν μπορεί να τον χτυπήσεις από Nagurski, αλλά για μια φορά, όταν ο ναγκάρσκι κλειστή σε ένα κλέβει, Clark είχε τέτοια δύναμη, έσπασε τη μύτη Bronko, έσπασε το πλευρό του.
Ακόμα και αν είναι χινκλ, ποιος είναι το φως 30 κιλά, και Nagurski μπορεί να κρατήσει σκληρή, η κινητήρια δύναμη.Αλλά ο Κλαρκ είναι πιο ευέλικτη.όχι μόνο δεν έσπασε την εξουσία του λειτουργία γραμμών, αλλά θα μπορούσε επίσης να ξεφύγει απ ‘έξω, μέσω της αποτελεσματικής, πιάσε καλύτερα, τετράγωνο σαν ένας δαίμονας σε μεγάλη απόσταση, σκηνικά πυροβόλησε την μπάλα, πίσω από μια γραμμή άμυνας και το καλύτερο, μέσω της.επιμένει ότι, κατά τη διάρκεια της καριέρας του, μόνο ένα δέκτη κάποτε πίσω από αυτόν.διορίστηκε τους Ένωσης τέσσερις φορές.
χινκλ Νείλου (1909-1988) πρωταγωνιστεί στο Πανεπιστήμιο της Ανατολικής σκορ μπούκερ οδήγησε ως δεύτερο έτος.Σε ένα παιχνίδι, είναι 50 πόντους.Σε όλες τις ΗΠΑ κέρδισε την τιμή στη δεκαετία του 1930 και 1931, έλαβε την προσφορά από διάφορες επαγγελματικές ομάδες.
σε αυτά τα σόου μέρες πριν, ένας παίκτης μπορεί να υπογράψει την επιλογή και τον οποιοδήποτε.Υόρκης, όταν του έδωσε ένα σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη να πληρώσει τα έξοδα.Κυριακή, είναι τεράστιο οργασμό.Δυστυχώς, τους αντιπάλους τους είναι το Γκριν μπέι.Όταν η συσκευασία των εργαζομένων κέρδισε το εντυπωσιακό είναι ο χάϊνκλ, να αποφασίσει για το μέλλον του στο γουισκόνσιν.
Εκφράζει την ικανοποίησή του για το ταλέντο του κερ ‘ΚΜΕ, στην επιθυμία.Τα 10 χρόνια τις αποσκευές, και βοήθησε να την ομάδα κερδίζει το πρωτάθλημα και μερικές στο πρωτάθλημα ράγκμπι, 1936 και το 1939.
Όταν του μετά την αποχώρησή του 1941 στην ακτοφυλακή της σεζόν, χίνκλ είναι κυρίαρχο rusher στο nfl ιστορία, 3860 γιάρδες.Αυτός που πήρε επίσης σε 370: 44 26, 28 λεπτά, παίζει ένα παιχνίδι, κατά μέσο όρο 43.