Το ριάλιτι για την πολιτιστική επιρροή;

Ίσως σε ένα μαθητή λυκείου δεν είναι καριέρα SAT. δοκιμής για ένα πρόβλημα στην τηλεόραση όταν εμφανίστηκε στο 2011 εξετάσεις ενόχληση, κάποιοι μαθητές να κλαίει.Η ερώτηση είναι, «πώς να είναι αλήθεια, αυτά δείχνουν ότι, όταν ο παραγωγός σχεδιασμού συμμετέχοντες πρόκληση, και μετά αλλάζει σκηνές μοντάζ;»[] Πηγή: στάινμπεργκ.
«αυτή είναι μια στιγμή, ελπίζω να δω τηλεόραση», έναν υποψήφιο που γράφει «Κολέγιο εμπιστευτικές ιστοσελίδα.’λλο ένα παράπονο: «δεν βλέπεις τηλεόραση, οπότε αυτό είναι δύσκολο για μένα.Δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση ριάλιτι σόου… «» ένας μαθητής να γράψω ένα άρθρο για το πρόβλημα και ο τζέικομπ Riis μεταρρυθμιστές, του 19ου αιώνα. «Θα ήθελα τώρα να κλαίει, «μαθητής…] [Πηγή: στάινμπεργκ.
Το πρόβλημα που δημιουργούν SAT υπεράσπισης.λένε ότι αυτό το άρθρο αποσκοπεί στη μέτρηση των ικανοτήτων).Αλλά ορισμένοι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι μπορεί να είναι και κάτι άλλο εδώ.
Στην πραγματικότητα η τηλεόραση έχει ανέβει στο του πολιτισμού μας.Αν μας του «εργένη» ή «γυναίκα μαφιόζου» εμμονή, ριάλιτι δεσπόζουσα θέση μας λεξιλόγιο, ψύκτες νερού κουτσομπολιά, ακόμη και τον τρόπο μας να ντυθώ.Λαμβάνοντας υπόψη ότι πάνω από το κεφάλι του όταν γύρισε από ορισμένα «Jersey Shaw αστέρι», «η σνούκι Νικόλ» κύμα λίζι, περισσότερα μετρητά από το πανεπιστήμιο ράτγκερς, για τον Μάρτιο του 2011 για το βραβείο Νόμπελ μόρισον τους ομιλία στην τελετή αποφοίτησης.Η σνούκι συμβουλή είναι: «σκληρά, αλλά η προσπάθεια του κόμματος» [Πηγή: Oldenburg].
ριάλιτι τηλεόραση δεν είναι ουσιαστικά, συγγραφείς, ηθοποιούς ή το σενάριο.Αντίθετα, δείξε την έμφαση στην «πραγματική» γεγονότα ή περιστάσεις.Ορισμένες πρακτικές προγραμματισμού είναι στο παιχνίδι εμφανίζεται με τη μορφή, όπως το «Επιζώντες» ή «απίθανο αγώνα.» άλλα, όπως το «έφηβη μητέρα» και «και» επικεντρώνονται σε συγκεκριμένο τρόπο ζωής.
Με βάση την πραγματικότητα στην τηλεόραση έχει τη μία ή την άλλη μορφή από τη δεκαετία του ’40. αλλά το πρώτο ριάλιτι εκπομπή το 1973, όταν το επεισόδιο 12 PBS ντοκιμαντέρ για μια αμερικανική οικογένεια. «πρόγραμμα καταγραφής των μεγάλων οικογενειών της καθημερινής ζωής, ζει στη Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια σειρά δείχνει την ένταση μεταξύ τελικά οδήγησε σε γάμο, το διαζύγιο, και ο τρόπος ζωής σύννεφα γκέι [Πηγή: PBS].
Πολλοί σχολιαστές επίθεση σήμερα έλλειψη τάξης των ακινήτων στην τηλεόραση.και υπάρχουν ορισμένα καλά σημεία για την επίδειξη.πήγαινε στην επόμενη σελίδα ακίνητα τηλεόραση, κοίτα πώς επηρεάζει τις ζωές μας – είτε μας βλέπεις.