ο Μπιλ γουόλς

Ο γουόλς είναι καλός ηγέτης.Καβάλα την Ομάδα του Σαν Φρανσίσκο 49 πόντιακ μισό, μίσιγκαν στιγμή και το σούπερ μπόουλ 16, πολύ κίνηση, χιλιάδες άνθρωποι αψήφησε το κρύο παγώνει.
ευαίσθητο εντάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο, ο προπονητής γουόλς αποφάσισε να μιλήσει. «»κύριοι», άρχισε να λέει, «Έχω καλά νέα και κακά νέα.Τα κακά νέα είναι, όχι παιχνίδι μας έχει ήδη αρχίσει.Τα καλά νέα είναι ότι προηγείται 3 – 0. «το γέλιο ξέσπασε.
Είναι ένα σπασμένο τηλέφωνο ή περιπέτεια είναι παλιό αστείο, γουόλς (γεννήθηκε το 1931) ήξερε ότι ήταν η δουλειά του κατανόηση και η ζήτηση για την Ομάδα του αντίδραση.
Δέκα σεζόν Ράγκμπι (1979 – 1988), αυτό κάνει.στη διαδικασία αυτή, με μια ομάδα του nfl, το 1978, είναι πιο άσχημα και να το μετατρέψει σε ένα σούπερ μπόουλ μόνο για τρία χρόνια.
Στην γουόλς, υπό την ηγεσία του την πρόσβαση τους 49ρηδες ορισμένα επιτεύγματα, δεν είχε επιτευχθεί κέρδισε το σούπερ μπολ, τρεις φορές (Ιανουάριος 198219851989) και σύλληψη έξι NFC πρωτάθλημα.
Ο γουόλς με περίτεχνα τη νίκη για την Ομάδα του ταλέντο.διάλεξε το σταρ στο μέλλον ο Τζο Μοντάνα και ο ντουάιτ Κλαρκ στο πρώτο σχέδιο που του προπονητή.
Είπε, ο ρόνι λοτ και Eric Wright στο 1981, 1983 και 1985 ο κρεγκ είπε τζέρι Ράις, άλλαξε την επιλογή.
Δεν είχε ποτέ να γίνει αυτάρεσκοι ή να σταματήσει για να προσπαθήσει να βελτιώσει την Ομάδα του.Ως αποτέλεσμα, μόνο εφτά παίκτες σε κάθε ομάδα τρεις σούπερ μπολ νίκη.
Ο γουόλς 102-63-1 αρχεία είναι ο καλύτερος προπονητής ένα άτομο.Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι ο καλύτερος προπονητής αποτελέσματα κατατάσσονται κατά το 1987 σε δύο εβδομάδες, πρόβλημα τον ανάγκασαν να επιτύχουν επτά αλλαγή στην επίθεση, εκ των οποίων πέντε επιθετική γραμμή.
Επίσης χρειάζεται να αλλάξει για τραύματα άμυνας, στην οπισθοφυλακή.Ωστόσο, Hall of FAME προπονητή χολ προσπαθεί να προωθήσει την ομάδα το ένα πέμπτο του συνεχή χρόνια στα πλέι – οφ.
Πρέπει να μάθουμε περισσότερα για το αστέρι του ποδοσφαίρου, κοίτα: