Το φθινόπωρο του 10 υγιή τρόφιμα

Η θερμοκρασία ψύξης, τα παιδιά στο σχολείο, Πανεπιστήμιο στο ποδόσφαιρο, φαίνεται να είναι στη γωνία.ξέρεις τι έρχεται: το φθινόπωρο.
Το καλοκαίρι είναι πολύ προσοχή καθ ‘οδόν για τους αγρότες να πουλάει ντομάτες αγγούρι καρπούζι για όλα.Πραγματικά, πολλά υγιή και νόστιμο φαγητό είναι το καλοκαίρι συγκομιδή.
Αλλά το φθινόπωρο;Αυτή την εποχή δεν θα απογοητευτεί.
Υπάρχουν τόσα πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά, όπως το φθινόπωρο, μπορεί να είναι δύσκολο να μειωθεί το τι είναι καλύτερο για σένα.Αλλά σε αυτό το άρθρο, θα δούμε την υγεία πτώση 10 ναύλων.
Κατά την αξιολόγηση ενός τρόφιμα ή την υγεία, όταν θα είσαι υπόψη πολλοί παράγοντες, τα διάφορα έργα και την ίδια γνώμη διαφόρων τροφίμων.
βοήθεια, διατροφολόγοι τζόελ Furhman δημιούργησε ο Δρ μια κλίμακα ως η διατροφή του δείκτη πυκνότητας, ή εγώ.Ο ‘ντι με εύρος από 1 έως 10, η οποία διατίθεται το πιο θρεπτικό φαγητό του βαθμού έντασης.Είναι βασισμένο σε θρεπτικά πυκνότητα θερμίδων, όχι υπηρεσιών [που] Πηγή: το μέγεθος.
κάποια ψώνια, σαν όλα τα τρόφιμα, με την ‘ντι σκορ βοηθούν τους καταναλωτές να κάνουν υγιεινές επιλογές.Αλλά, όπως σε κάθε σύστημα, μια σωστή ισορροπία είναι απαραίτητη, κατά την επιλογή των τροφίμων (για παράδειγμα, το ελαιόλαδο είναι μόνο 9, αλλά ένα υγιεινό φαγητό, υπάρχουν πολλά οφέλη) και, συνεπώς, η χρήση του συστήματος βαθμολόγησης και άλλες πληροφορίες [Πηγή: ολόκληρη την αγορά τροφίμων].
Κάτι στη λίστα μας με το σκορ μου σχέδια υψηλής, λαμβάνουν επίσης χαμηλότερες.Αλλά όλοι έχουν κάποια μεγάλη ιδιοκτησία, ώστε να γίνει ένα είδος υγιεινά τρόφιμα επιλογή το φθινόπωρο που τρώνε καλά.