ο Τζακ ζαμπόν

ξεκίνησε την καριέρα του Τζακ είναι μια παρεξήγηση.νομίζει ότι «πρέπει να είναι μεγαλύτερη από τη ζωή.»
Στα 6 πόδια και 210 είπε ότι ο πρώτος στο Πίτσμπουργκ την σίδηρο στρατόπεδο κιλά ζαμπόν σίγουρα μικρή δίπλα φρουροί. «Γι ‘αυτό δεν ξέρω την καριέρα μου, πόσο καιρό θα «, είπε.
Είναι 12 满年 την αρχική τιμή.ζαμπόν (γεννήθηκε κοντά στην τζόνσταουν 1948) θεωρείται ως συντάκτης, βγάλε όλα τα nfl από οκτώ συναπτά pro bowls.
σχεδόν τέλειο σούπερ μπολ τέσσερα βραβεία ράγκμπι που επιλέγεται 70 έξω όλες τις επαγγελματικές ομάδες τη δεκαετία του ’70 από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο Hall of FAME.Το 1988, θα κατοχυρώνεται στο διάδρομο.
Αλλά το 1971 πίσω, Τζακ, ένα δεύτερο γύρο επιλoγώv από την πενσιλβάνια, δεν είναι μια πολύ αυτοπεποίθηση, στραβάδι.κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την αναχαίτιση της Νέας Υόρκης να τρεις γίγαντα.Σε ολόκληρη την καριέρα του, ησυχία, ταπεινός την παραγωγή ζαμπόν καταδεικνύει ότι μεγάλο δράμα χόμπι.
Όταν του μετά την αποχώρησή του 1982 σεζόν, ο Τζακ έχει 32 φορές αναχαίτιση και 19 αντίπαλο αδέξια από την ανακύκλωση.ένα σίγουρο παίκτες και καλή πάσα πίσω για να εμποδίσουν την κλωτσιά, ζαμπόν, το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου είναι να συνεχίσει να διαδραματίζει στην ειδική ομάδα ράγκμπι με τέτοια κόλπα.
«είναι πρώτης τάξεως,» ποιος είναι ο ‘ντι, είπε ο Ράσελ σε άλλες αρχές υπερασπιστής του ζαμπόν. «Έκανα 14 χρόνια θέση σινεμά μπορείς να πεις κάθε μεγάλος υπερασπιστής.
«κανείς δεν ταιριάζει.Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι είναι, αλλά σε πέντε μέτρα σπριντ Τζακ ζαμπόν είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.είχε εκπληκτική επιτάχυνση, ώστε να είναι σε θέση να φύγει ένα τετράγωνο, διατηρεί την ισορροπία του, και την έκρηξη.Θα φαίνεται συμβατικών τάκλιν δράμα, θα προσπαθήσουμε να το υποβρύχιο. »
Στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, είχε πολλά πίσω, είναι μερικές φορές αναφέρεται ως «υπερασπιστής U, αλλά το ζαμπόν είναι το σχολείο των αποφοίτων.
Πρέπει να μάθουμε περισσότερα για το αστέρι του ποδοσφαίρου, κοίτα: