Πώς ένα μπαλόνι;

Στις πρώτες βοήθειες, οι διασώστες μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς την ανάσα, ελαστικά τσάντα μια μάσκα που λέγεται αερόσακους.Η αναπνευστική ανεπάρκεια πριν από την εφεύρεση, είναι συχνά μάταιη.Οι προσπάθειες αυτές, που περιλαμβάνει το στόμα σε στόμα ανάκαμψη, προκαλεί περισσότερα προβλήματα απ ‘όσα λύνουν.Το πρόβλημα, διάταση της κοιλίας, έμετος, φιλοδοξία και του ανεπαρκούς εξαερισμού για κακή πρόγνωση.επιτυχημένη τον αερόσακο στην τεχνητή αναπνοή «υπηρεσιών για τη βελτίωση των αγροτικών περιοχών και των αστικών κοινοτήτων.
Το 1953, ο Δρ. Holger της Έσσης, η Δανία μηχανικός, και ο καθηγητής Henning ρούμπεν, ο αναισθησιολόγος, σχεδιασμός μια αναπνευστική συσκευή, έξω από το νοσοκομείο, για να βελτιωθεί η δυνατότητα επιβίωσης των ασθενών σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας Ambu.Το προϊόν είναι μπαλόνι. «Ambon «από τη λέξη» σακούλα «σε ένα ασθενοφόρο και την αναφορά από τη λέξη είναι διασώστες.- και ο ρούμπεν θα εταιρία ονόματι «Ambon,» εξακολουθεί να είναι σε λειτουργία το 2010.
Ambu ελαστικά τσάντα, μονόδρομη βαλβίδα και μάσκα.Συμπίεση σακούλες άνοιξε τη βαλβίδα, με μάσκα ή τεχνητός αεραγωγός δυνάμεις του αέρα στους πνεύμονες, σύμφωνα με το περιοδικό «εντατική νοσοκόμα.» απελευθέρωση τσάντα βαλβίδα διακοπής παροχής και το στόμα της εκπνοής της παθητικά από την ανάσα.Με την εκπνοή, αυτόματη penfill τσάντα με τον αέρα ή το οξυγόνο.Μέχρι να συμβεί αυθόρμητα κύκλου, αναπνοή ή αναπνευστική μηχανική υποστήριξη από έναν αναπνευστήρα.
της ανάγκης οι γιατροί Association, λέει ότι τα παιδιά ασθενείς χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στο μέγεθος του κεφαλιού του, τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το μέγεθος της ΕΤΠ και τα μεγέθη της γλώσσας.μεγαλύτερη του πίσω από το κεφάλι, ο ιστός του προσώπου είναι μαλακό, πνευμονική αναπνοή μικρότερα, πιο γρήγορα, πιο μεγάλη γλώσσα, σε σύγκριση με τους ενήλικες.προσοχή το κεφάλι της θέσης του, ένα κύκλο μάσκα, ένα μικρό πακέτο και μια προφορική αεραγωγό διατηρεί τη γλώσσα είναι υπόψη σε τοπικό προσωπικό διάσωσης.
Θα την δεξαμενή οξυγόνου μέσω αγωγού και την ποσότητα του οξυγόνου που βελτίωση αερόσακος αύξηση της ικανότητας.αερόσακος αποδείξει ότι στις πρώτες βοήθειες στον τομέα της ιατρικής υπηρεσίας, και μετά στο νοσοκομείο της περιοχής.Τοποθέτηση και χρήση στην εντατική, επείγοντα και γενική περίθαλψη προστίθεται η αξία ανά μονάδα.αερόσακος είναι σπίτι να φροντίζεις ασθενείς αναπνευστήρα εξαρτάται είναι ζωτικής σημασίας.
Η επείγουσα ιατρική ένωση συνιστά ορισμένες κατευθυντήριες γραμμές για τις ενισχύσεις διάσωσης αναπνοή.Ο οδηγός περιλαμβάνει το σωστό εξοπλισμό, την τοποθέτηση του φορέα, μάσκα οξυγόνου και ασθενείς με σφραγίδα, αύξηση της αναπνοής.Όταν αντιμετωπίζουν προβλήματα, τεχνητή αναπνοή, αυτό δείχνει ότι για την επίλυση του προβλήματος στο κατευθυντήριες γραμμές.