Πώς να σε λιγότερο από δύο εβδομάδες στο ποδόσφαιρο, πραγματικά καλή πρόσβαση

Κανείς δεν μπορεί να μάθει το αγόρι αυτό σαν μπάλα, δύο το χρόνο της FIFA παγκόσμιο παίκτης της χρονιάς, μέσα σε λίγες εβδομάδες.πλαστογράφησε τα πόδια τους θράσος χρειάζεται πρακτική και ειδικευμένου προσωπικού.Ωστόσο, εάν επικεντρωθούμε σε κάποια χρήσιμη ικανότητα ελέγχου μπάλα, μπορείς να μάθεις πώς να συμβαδίσει με το ρυθμό του παιχνιδιού θα συμβάλει στην ομαδική προσπάθεια, D – ακόμη και αν το μεγάλο παιχνίδι, σε λιγότερο από δύο εβδομάδες.μπορείς ακόμα και να σκοράρει ένα στόχο, ή δύο.
ασκήσεις που λαμβάνουν την μπάλα.κλώτσα την μπάλα στον τοίχο, ή κάποιος που πασάρει την μπάλα στο έδαφος και τον αέρα σου.απαλά, η μπάλα στο πόδι σου μέσα.
πέταξε την μπάλα σε ένα τοίχο ή άλλο πρόσωπο με το πόδι σου.Αν πρέπει να το δεξί πόδι D, ελαφρώς αριστερά για νεκρός.Πάρε το αριστερό σου πόδι πάνω στην μπάλα αριστερά, με το δεξί σου πόδι για να περάσω το δεξί σου πόδι μέσα και το δεξί σου πόδι επαφή.να βάλω τη μπάλα στο έδαφος.τα πόδια σου μη συνήθη πρακτική εξίσου ή και περισσότερο.
ασκήσεις ένα άγγιγμα ένα τοίχο ή ένα άλλο άτομο.Όταν η μπάλα σου ήρθε, απαλά, αλλά σταθερά και τα πόδια σας μέσα, χωρίς πρώτα να το σταματήσω.τα πόδια σου θα πρέπει να είναι ελαφρώς το σκάψιμο επαφή, δεν πρέπει να κουνήσεις το πόδι σου d t πάρα πολύ σκληρά ή απεργία.
πετάει την μπάλα και τα γόνατα σου και τα πόδια μέσα στην κορυφή.Αν το κόλπο με το να μπορεί να πάρει χρόνια, αλλά εξακολουθεί να είναι μια αποτελεσματική ικανότητα πρακτικής, διότι υποχρεώνει την μπάλα σας πιο άνετη και εύκολη.επιδέξιος παίκτης ψυχραιμία την μπάλα, μπάλα, αλλά όχι να την κούνια του ελέγχου.
πυροβόλησε έναν στόχο, όπως μια μπάλα στον τοίχο του δικτύου ή ένα μέρος.Αν είσαι D πρέπει να το δεξί πόδι για λίγο απ ‘την μπάλα.παίρνει ένα ή δύο βήματα, θα το αριστερό σου πόδι πάνω στην μπάλα αριστερά, με το δεξί σου πόδι παπούτσι γλώσσα την μπάλα στο κέντρο.και μη συνήθη πρακτική στο πόδι σου.
τρίπλα γύρω από το εμπόδιο.Τοπικές πύργο ή άλλα προσωρινά εμπόδια όπως μια μπάλα, σε ένα πακέτο ή καρέκλα γραμμή 3 ή 4 πόδια.Με εμπόδια σιγά – σιγά το τρέξιμο, ταυτόχρονα απαλά με τα πόδια σου μέσα και έξω απ ‘την μπάλα.Κράτα την μπάλα κοντά στα πόδια σου, και σε στενή εμπόδια.τμηματικές εμπόδια, ή θα τους πιο στενά μεταξύ τους, είναι πιο δύσκολο.
Για τζόκινγκ στο ποδόσφαιρο ή τομέα γρασίδι τρίπλα.κάθε άλλο τμήμα, με διαφορετικό τρόπο την μπάλα.Για παράδειγμα, σέρνοντας την μπάλα μπροστά σου, το ένα πόδι στον πάτο, ενώ εσύ πηδάς στο άλλο πόδι.κούνα τα πόδια σου πρώτα από την μπάλα, Αριστερά Δεξιά, αν στο τέλος γύρω από κάποιον, ή η παραποίηση του.γρήγορα με τη μπάλα, και μετά αλλάζει κατεύθυνση.πέταξε την μπάλα πίσω στο κάτω σου, το ένα πόδι, και μετά περιστροφή 90 μοιρών, και με άλλο τρόπο λειτουργίας.