Ο Τιτανικός έχει τηλεσκόπιο;

ένα ήπιο το πρωί είναι ένα ηλιόλουστο απόγευμα, σαν ζεστό στο παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού.882 πόδια (269 μέτρα) εφελκυσμού και μισό γήπεδο δοχείο μήκος μακριά από το Southampton, Ηνωμένο Βασίλειο. στο λιμάνι, φεύγει για την Νέα Υόρκη.Στη Γαλλία και την Ιρλανδία μετά την αποβάθρα, ατμού ο Τιτανικός φόρτωση εμπορευμάτων, άνθρακα και μια λίστα, έχει μεγαλώσει σε 2240 επιβάτες και πλήρωμα..
Στις 14 Απριλίου 1912 πριν από τα μεσάνυχτα, ο Τιτανικός χτύπησε στον Ατλαντικό Ωκεανό, τεράστιο παγόβουνο, περίπου 400 μίλια (644 χιλιόμετρα), νότια του Newfoundland στον Καναδά.1500 για άνδρες, γυναίκες και παιδιά πέθαναν.Τα σκουπίδια είναι στο βυθό της θάλασσας μεταξύ κομμάτια ενός εξοπλισμού, μπορεί να σώσει τη ζωή τους: το τηλεσκόπιο] [Πηγή: την ιστορία.
Στην ιστορία πιο διαρκή καταστροφή σε λίγα χρόνια μετά, υπάρχει ένα ζήτημα που απασχολεί. θα τον Τιτανικό.Το τηλεσκόπιο μπορεί να σταματήσει ο Τιτανικός είναι καταστροφή;Αν ένα μέλος του πληρώματος στο κοράκι φωλιά θα χρησιμοποιήσει τους να το έμαθε παγόβουνο χρόνο για να αλλάξει πορεία, να σώσουμε κάθε ανθρώπινη ζωή στο πλοίο.
Ο Τιτανικός έχει τηλεσκόπιο, αλλά, δυστυχώς, κανείς δεν ξέρει.Τα κιάλια είναι κρυμμένο στην φωλιά του κόρακα το κουτί, πρέπει να πάω σπίτι τους… αλλά το κλειδί για το ντουλάπι του δεν είναι στο πλοίο.Αυτό είναι επειδή μια γυναίκα με το όνομα Ντέιβιντ Μπλερ, μετατέθηκε σε άλλη βάρκα στο τελευταίο λεπτό, ξέχασε να αφήσει όταν έφυγε.Το κλειδί στην τσέπη της Μπλερ.
Στον Τιτανικό από την καταστροφή του στόλου αργότερα το Φρεντ, επιμένει ότι, αν έχει κιάλια, παγόβουνο, θα βρεθεί στο αρκετό χρόνο για να το σκάφος να λάβει μέτρα αποφυγής.Η χρήση θα μπορούσε να έχει κιάλια «επαρκή χρόνο έξω από το δρόμο,» ο στόλος αναφέρει ότι [Πηγή: 索尔克尔德].Άλλοι πιστεύουν ότι τα κιάλια, δεν θα βοηθήσει, γιατί όταν το πλοίο κοντά στο παγόβουνο, είναι πολύ μαύρο.Αν και μια καθαρή νύχτα, αλλά δεν το φεγγάρι φωτίζει το δρόμο.Δεν υπάρχει άνεμος, δημιουργώντας μια ήρεμη θάλασσα, χωρίς προειδοποίηση, κύματα στο πλωτό παγόβουνα [] Πηγή: λίπμαν.
Το 2007, η φωλιά του κόρακα το κλειδί για το ντουλάπι και μια καρτ ποστάλ έγραψε η Μπλερ δεν εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός στο παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού πουλάει για 145000 ευρώ, στην Κίνα [Πηγή: Μπέλφαστ συλλέκτες τηλεγραφήματα, 索尔克尔德].