Πώς να παίζεις ποδόσφαιρο

την κύρια ευθύνη για τη σημαία του nfl αμυντικός στην επίθεση προστασία είναι στο ποδόσφαιρο.ξεκίνησε από το κέντρο ελέγχου -, και να διασφαλιστεί ότι άλλαξε, ή για μπάλα ποδοσφαίρου.Κάθε μέρα και άλλη εξάσκηση και περνάει.Μια αποτελεσματική και ακριβή ανάγνωση καλύπτει αμυντικός αμυντική ικανότητα πέρασμα ανοίγει δέκτες.μάθηση με αδυναμίες στην άμυνα και εμπειρία παιχνιδιού.Σε πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητα του είναι το κλειδί για να είσαι καλός πασαδόρος ποδοσφαίρου.
Το ποδόσφαιρο από την αναστολή του ελαστικού με ποδήλατο Wire Rope μήκος θέση πορείας ανάπτυξης μακρινή πάσα σου.να κάνω μια σειρά από 15 μέτρα μακριά ταλαντεύεται λάστιχο, και μετά την πράξη, από τη μια πλευρά στην άλλη πλευρά.Κάθε σειρά, αύξηση της απόστασης από πέντε γιάρδες, μέχρι να χτυπήσεις το στόχο σου.Τέλος, θα πρέπει να είναι μια σειρά από απόσταση οπλοστάσιο σου περνάει πιο πολύ καιρό από απόσταση. μπάλα.
Για ένα παιχνίδι αρχίζει την πρώτη επίθεση σειρά πάσες πάσες και προς τις δύο πλευρές του τομέα.κάνει ακριβώς τη μπάλα, όταν αφήσεις την μπάλα, σημειώνει ότι η αμυντική γραμμή παίκτες κοντά.Η άμυνα να περάσει χρόνο, οπότε μπορείς να το ποδόσφαιρο σε ισχύ πριν από rushers μπορεί.
με καλή δουλειά και να τρέξεις, θα υπάρχει ένα σαφές σημείο το ακουστικό σας περνάει αποφύγειςσε άμυνα τσονγκ.σταμάτα και καθορίζει τα πόδια σου, πριν να πετάει μπάλα όσο το δυνατόν στο παιχνίδι.Για να αποφευχθεί μια σοφή εισροών και την αναχαίτιση ή την αποτυχία σου έχασα το ποδόσφαιρο, και μόνο μια ευκαιρία να τον δέκτη.
Σε κάθε παιχνίδι μετά την επίθεση σου συμπαίκτες και συζήτηση.Αυτό θα σας βοηθήσει να για αμυντική δύναμη ευπάθεια και δημιουργεί ένα συναίσθημα.χρησιμοποιεί τις πληροφορίες αυτές για να καλεί το παιχνίδι, με την ικανότητα να σταματήσει τους συμπαίκτες, στον τομέα και να πιάσει.Κοίτα στην πίσω περιοχή άμυνας το άνοιγμα, σου επιτρέπει να είσαι δέκτη απευθείας σε αυτή την κατεύθυνση.
Κατά την ισχυρή άμυνα μέσω σπρώξιμο καθοδήγηση διαδραματίζει από τη λειτουργία σε μάχη Σώμα με Σώμα, άνοιξε γραμμή κενά, συγκεκριμένο παίκτη, για να προχωρήσουμε.Όταν ο παίκτης του ή της επιβράδυνσης, προσβλέπουμε σε μια περιοχή δρομείς, είχες επιτυχία και μία από τις δυνάμεις της άμυνας.