Το ποδόσφαιρο στα διαμάντια αποτελούν

Το διαμάντι είναι 4 – 4 – 2 – αποτελούν πρότυπα αποτελούν μια προσαρμογή του ποδοσφαίρου.Η ομάδα τα χαρακτηριστικά του τομέα και τέσσερις από πίσω, την 4η θέση δύο κυνηγούς, αλλά η παραδοσιακή αποστολή μέσος 4 – 4 – 4 – 2.
^ ° ± διαμάντια D αναφέρεται στις τέσσερις μέσος θέση.Αντί να έχει ένα διαμέρισμα στο κέντρο με τέσσερις, αποτελούν προηγμένες επίθεση μέσος, χαφ και μια βαθιά και ευρεία μέσος δύο γουίνγκερ.Στην ουσία, τα διαμάντια είναι ένα λεπτό που αποτελούν υποκατάστατο.
Ο προπονητής μπορεί να χρησιμοποιεί το διαμάντι σχηματισμούς ως επίθεση ή άμυνα επιλογές.Στην απόφαση της επίθεσης στην ομάδα D μέσος είναι ζωτικής σημασίας.θα δεις ότι μερικές φορές χαρακτηρίζεται ως 4 – 1 – 3 – 2 διαμάντι σχηματισμό.Αυτό υπογραμμίζει το ρόλο της επίθεσης στην ομάδα, ένα κέντρο αμυντική σταθερότητα παρέχει τρία επίθεση μέσος πίσω.Επιπλέον, 4312 διαμάντια συνιστά μια πιο συντηρητική προσέγγιση, με ένα χαφ, δύο μέσος υποστήριξη.Η προσέγγιση αυτή παρέχει μεγαλύτερη το κέντρο ελέγχου περιοχής, και παρέχει πρόσθετη προστασία για μια επίθεση στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορεί να γίνει μεμονωμένα.
τα διαμάντια που παρέχει μια σταθερή βάση στον τομέα αυτό, από το κέντρο.δέσε τα διαμάντια στο κέντρο να επιτρέψει την ομάδα Κράτα την μπάλα και ευφυή παιδιά κυκλοφορίας και καλές πάσες.Ο προπονητής με σχηματισμό μπορεί επίσης να ασκεί την Ομάδα του πλεονέκτημα..Θα μπορούσε να έχει το αστέρι του Κέντρο σε προχωρημένη θέση άμεσα στις δύο απ ‘τον στράικερ, αυτό το πρότυπο δεν περιέχει 4 – 4 – 2 – ρόλο τόσο εύκολα.τα διαμάντια είναι επίσης διαμορφώνεται μια ομάδα, χωρίς ισχυρή γουίνγκερ ιδανική, ας ομάδα επικεντρώνεται σε αυτόν τον τομέα.
διαμάντι αποτελούν τον κύριο μειονέκτημα είναι η έλλειψη πλάτος.Προηγμένη επίθεση μέσος και βαθιά χαφ στη Μέση του γηπέδου. αφήνοντας κενό.Οι υπόλοιπες δύο μέσος παραδοσιακά από την πλευρά τους, θα πρέπει, συνεπώς, να κινείται λίγο μπέιζμπολ για να γεμίσει το κενό.Αυτό το αποτέλεσμα σε ένα στενό σχηματισμό, τον περιορισμό και την αντιπολίτευση πίσω γουίνγκερ είναι δύσκολο να την κούνια.Μια λύση είναι επίθεση σε πλάτος ή wingbacks πίσω στην ομάδα.Ωστόσο, αυτή η άμυνα σε τέσσερα έμειναν κενά, για το κέντρο και απομόνωση χαφ. ακόμη μεγαλύτερη πίεση.