Πώς να «αποστολή μάχης» έργα

γροθιά στη σκιά σου.Δεν υπάρχει χρόνος;Du;Κλαρκ, ή το τετράγωνο, η μόνη επιλογή είναι στη μύτη του κρακ.τα μάτια σου ρίχνει νερό, πόνος στη σπονδυλική σου στήλη, θα χάσει την ισορροπία του.Το αίμα από τη μύτη σου ρέει, όπως το ίδιο νερό από τη βρύση, πρήξιμο αρχίζει αμέσως.Ακούγεται σα να είσαι καλά;Δεν μπορεί να είναι, αλλά για το «αποστολή μάχης» υποδοχής, είναι για δουλειά, ως συνήθως.
Οι περισσότεροι άνθρωποι να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην χτυπήσει στο πρόσωπο.»αποστολή μάχης οικοδεσπότης,» Τζίμι Σμιθ και ο νταγκ ‘ντερσον, πολύ για να το βρω.Στο «νέο πρόγραμμα, το discovery Channel» για όλο τον κόσμο των πολεμικών τεχνών, αφέντη. κατάρτιση και μάχη.είχαν βυθιστεί σε τοπικό πολιτισμό και την κατάρτιση και τοπικών εμπειρογνωμόνων πριν πέντε μέρες, στο πιο σκληρό ανταγωνισμό, από το κράτος μέλος να παράσχει «.Η μάχη για την «ολοκλήρωση της εκπαίδευσης, πολιτισμού και τουρισμού σκληρή πλευρά τρόμος προγραμματισμού και η πραγματική μάχη.
史米斯 και ο Τζο ΛΙΝ είναι δύο πολύ διαφορετικό υπόβαθρο.史米斯 ανάπτυξη στη Νότια Καλιφόρνια, κυρίως στο βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου κατάρτισης.Το έβδομο έτος χρόνο διδάξω άλγεβρα, τώρα ως επαγγελματίας μικτές πολεμικές τέχνες του ανταγωνισμού.Επί του παρόντος, ρεκόρ ως ένα επάγγελμα σε μαχητικά σταθμό έξι – ένα αρνητικό.Το δάσος κοντά στη Φιλαδέλφεια την ανάπτυξη σε μια δύσκολη στο νιου Τζέρσεϊ στους δρόμους.Είναι ένας βετεράνος του Ιράκ, εξαρτάται το μποξ και την αμερικανική στρατιωτική εκπαίδευση για την τεχνική του.Ο νταγκ σχέδια για να ξεκινήσει την πολεμικές τέχνες (μμα) και ορισμένοι ερασιτέχνες μάχη, με την ελπίδα να pro σύντομα επάγγελμα.
το γύρισμα πιλοτικό επεισόδιο με βάση την παραγωγή εταιρεία παραγωγής, του Βορρά και του Νότου στη Νέα Υόρκη;ED διαφημίσεις σε διάφορες πολεμικές τέχνες για δημοσιεύσεις και δικτυακούς τόπους για «εξωστρεφής, γοητεία, γοητευτικός, έξυπνος και περίεργος για μια νέα προσωπικότητα προεδρεύεται από πολεμικές τέχνες δράμα.» διαφήμιση είπε: «αυτό το πρόγραμμα θα σας κάνουν να σωματικά και συναισθηματικά όρια, οπότε πρέπει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σας» [Πηγή: στοιχείου σωλήνα].έλαβε από την επίλυση τους σε όλη την Αμερική, πριν από την 史米斯 και ο Τζο ΛΙΝ οντισιόν με εκατοντάδες στρατιώτες.Η τελευταία γραμμή της διαφήμισης, «πρέπει να είναι πρόθυμος να ταξιδεύουν,» είναι μια συγκρατημένη περιγραφή – συντονιστής και το συνεργείο να 10 διαφορετικές χώρες, από το Μεξικό στην Ινδονησία.
Είχαμε το προνόμιο να συνέντευξη παραγωγός Τσακ Σμιθ και ο Σμιθ και ο Τζο την ομορφιά, το δάσος την κατάρτιση τους, τους για την επικείμενη μμα γυμναστήριο στο σπίτι του αγώνα.Είναι πολύ συναρπαστικό σόου, πολύ πρόθυμος να μιλάμε για την εμπειρία τους.
Στο άρθρο αυτό, θα μάθουμε «αποστολή μάχης» παραγωγή και πώς να επιβιώσει. υποδοχής.Θα πρέπει, επίσης, να αναζητήσουμε κάποια που αντιμετωπίζουν το στυλ πάλης και πολιτιστική εμπειρία, καθώς και μεθόδων κατάρτισης και η σκληρή μάχη δύο άνθρωποι υποφέρουν.
Π: δεν υπάρχει τίποτα για να είσαι νευρικός στυλ μάχης;
– θα είναι για το τίποτα.Πρέπει να υπάρχει κάποια στυλ, είμαι λίγο φοβισμένη είσοδο, αλλά είμαι πάντα προς τα κάτω τίποτα.Για όλα τα πράγματα στη ζωή μου είναι ότι, αν ένα άλλο άτομο που μπορεί να το κάνει αυτό, τότε δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνουμε.
Ερώτηση: τι είδους ενδιαφέρον στυλ;
– λατρεύω την ξύλο μάχη, αυτή είναι πολύ σφοδρή.Είναι τρελό, είναι τόσο τρελή.την αγάπη μου για το kajukenbo τεχνικές πτυχές.Αυτό θα ήταν χρήσιμο ένα κλουβί μου ως μονομάχος.Αυτό είναι ένα καλό μείγμα διαφορετικές τεχνολογίες.
Ερώτηση: πώς να συνοψίσω τη «μάχη σου για όλη την εμπειρία»;
Μερικές φορές μου τριγύρω, και είπε: «τι κάνω εδώ;Αυτό είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έχω κάνει. αλλά στο τέλος της μέρας, θα κοιτάς πίσω, και να πω, «ξέρετε, έχω περάσει, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο είναι αυτό.Τώρα έχω μια ωραία ιστορία να πει. »
Π: είσαι δεύτερη σεζόν;
;;;;;;;απάντηση: είναι απολύτως, φίλε.απολύτως.Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο.Αν μπορούσα να περάσω άλλη μια χρονιά σε όλο τον κόσμο, και θα χτυπήσει στο πρόσωπο.Δεν υπάρχει καλύτερο, φίλε.