Πώς να σαν μποξέρ Muhammad Ali την ίδια εκπαίδευση

Ο Μοχάμεντ ‘λι στην ιστορία του μποξ. ένα από τα πιο μεγάλος πρωταθλητής βαρέων βαρών.Είναι μια ιδιοφυία 1960 μποξ, κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και μετά μπήκε σε pro νίκησε πρωταθλητή βαρέων βαρών και τον σόνι λίστον.μίλησε με τον Τζο φρέιζερ επική απογοήτευση και 乔治·福尔曼 σειρά έχει αυξήσει την απίστευτη ιστορία.Ali, υπάρχει μια τεράστια προσωπικότητα, είναι ένα από τα πιο διάσημος αθλητής του εικοστού αιώνα.Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, Αλί στο πρωτάθλημα. πριν από την κατάρτιση.
Το πρωί.Ο Μοχάμεντ ‘λι θα σηκώνομαι στις 5: 30 το πρωί, δεν την ανοικοδόμηση μπότες, έξι μίλια σε 40 λεπτά.Ali ξέρει την αντοχή είναι ένα από τα κλειδιά για την επιτυχία.Αν δεν τον ξύπνησε το πρωί, θα τον χάσω ανταγωνιστές πλεονέκτημα..
Όταν το δαχτυλίδι σου όταν σε σκιά.Ο Αλί θα σκιά πλαίσιο του Γύρου 53 λεπτά.Όταν είσαι ένας έμπειρος πολεμιστής, Τάι – τσι μπορεί να είναι ένα πολύ καλό εργαλείο, ώστε να σας βοηθήσει να βελτιώσουμε τη στρατηγική των δεξιοτήτων και θέσεων εργασίας.Είναι επίσης ένα σταθερό το κτίριο της κατάρτισης.Για 30 δευτερόλεπτα του Γύρου μεταξύ.
Το δαχτυλίδι με βαριά τσάντα χτύπησε την ικανότητα κάλυψης και την ισορροπία.χτύπησε βαριά τσάντα 63 λεπτά γύρο.Σε ολόκληρη την καριέρα του σαν λίστον, Ali δεν φήμη ως μια μεγάλη καουμπόι, φρέιζερ και τον φόρμαν.Αλλά Ali εμπόδισε κάθε αυτό τρεις στρατιώτες, είναι προφανώς μια δύσκολη καουμπόι.Αυτός με το βαρύ σάκο του χαρτοφυλακίου. για την ανάπτυξη γροθιά.
είσαι παρτενέρ Spar να έχεις ικανότητες στο μποξ όταν είσαι κοντά σε μάχη σου.αργότερα στη ζωή του, Ali μισώ την πυγμαχία, θα κλόουν, ήταν στο δαχτυλίδι.Αυτό επιδεινώνει το προπονητή 安吉洛邓迪 χωρίς τέλος.Αλλά Ali στο μποξ ανεβαίνει τη σκάλα, θα έξι έως εννέα γύρο τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα.δούλευε στο δαχτυλίδι του αθλητισμού, ταχύτητα, το αριστερό και το συνδυασμό σφράγιση.
Η ταχύτητα πρόσκρουσης τσάντα και το σκοινί σου στο έργο της ταχύτητας και συντονισμός χεριού – ματιού.Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι το δαχτυλίδι του Ali με ταχύτητα και ευκινησία.Οι αναλυτές για μποξ στην ιστορία το καλύτερο ποσοστό Ali τρεις μεγάλοι, προφανώς, όλες τις φορές πιο γρήγορα μποξέρ βαρέων βαρών.Θα χτυπήσει τον σάκκο ταχύτητας – γνωστός και ως ταχύτητα μπάλα – σε εννέα λεπτά.και μετά θα σε 20 λεπτά για σκοινάκι, πάντα δούλευε στο ρυθμό και ισορροπία.