Τι είναι μια καλή κάθετη άλμα αθλητής;

Αξιολόγηση κάθετη το ύψος σου μπορεί να ξέρεις το βαθμό σου από τους άλλους μαθητές και αθλητές, εάν πρέπει να σας μπορεί να σας προτείνει το ύψος του πριν τη δουλειά, μπορείς να δοκιμάσεις ένα άθλημα.Όταν μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη κάθετη, έχεις ένα πλεονέκτημα, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ, του στίβου.
Ένα καλό λύκειο αθλητές θα έχουν 24 έως 28 ιντσών κάθετη άλμα..Ένα πολύ καλό άλμα θα σε 28 – 32 ίντσες.μια εξαιρετική κάθετη άλτης θα αυξηθεί κατά 32 έως 36 ίντσες.Οτιδήποτε πάνω από 36 ίντσες οτιδήποτε μπορεί να τοποθετείται σε ένα λύκειο. αθλητές στην τάξη.Όταν ο Μάικλ τζόρνταν στο Σικάγο μπουλς αποκορύφωμα της καριέρας του μέτρησης, κάθετη άλμα για 43 εκατοστά.
κατακόρυφη δύναμη κυρίως είναι συνάρτηση της άλμα.τα πόδια σου, τους γοφούς και βασικές μυϊκή δύναμη, πιο ισχυρή, όταν πηδάς μεγαλύτερη ισχύ..στο πόδι σου, τους γοφούς και βασικές μυϊκή δύναμη, θα σας δώσει τη δυνατότητα, προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη άλμα.κατάρτισης, συμπεριλαμβανομένης της βαθιά τίποτα και θα σου κινήσεις για να πηδάτε ικανότητα.Σύμφωνα με τους προπονητές Μπράιαν Μακ, αν είσαι ένας βαρύς, πρέπει να κάνεις αίτηση περισσότερες εξουσίες, για να καταλάβεις το ίδιο ύψος της άλμα ως ένα άτομο με λιγότερο, επειδή έχεις μια μεγάλη μάζα των κινητών.
Όταν έχεις δύναμη στα πόδια σου, τους γοφούς και τον πυρήνα των µυών, ανάπτυξη και ενίσχυση της κατάρτισης άλμα σου ικανότητες, θα σας βοηθήσει να πηδάτε.αθλητής στο Λύκειο, μπορείς να το κάνεις αυτό, από την αριστερή πλευρά του 15 εκατοστά το κουτί, και ξέχνα το, οπότε είναι στα δεξιά σου.Κάνω άλμα πέρα – δώθε 10, και μετά επαναλάβετε διάλειμμα πριν από ένα λεπτό.
Οι παίκτες πρέπει να καρφώνει τη βελτίωση της άλμα ή έχει την ευκαιρία να γίνει μια καλύτερη ριμπάουντ.τους ποδοσφαιριστές μπορεί να αυξήσει την κάθετη άλμα πίσω από την άμυνα και την ευκαιρία, να το κλειδί του σύλληψη.μπορεί να περάσει ένα ποδοσφαιριστής αμυντικός και σκόραρε ένα γκολ. πάνω από το κεφάλι του.Εκτός από την κάθετη άλμα κάθε χρήσιμο μπορεί να φέρει ένα άθλημα, αλλά μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές, κάθε φορά που σε διάλεξε τον πιο σίγουρος αθλητικών αγώνων.