Τα λεφτά του μπέιζμπολ επιχορήγηση

Όταν άρχισε να το 1938 στο μπέιζμπολ, Καρλ Stotz οργάνωσε ένα πρωτάθλημα μπέιζμπολ στο williamsport σπίτι το αγόρι, Πενσυλβάνια.Ένα χρόνο μετά, έχει συσταθεί ένα Διοικητικό Συμβούλιο με «Ένωση» στο όνομα τους.30 δολάρια για να βοηθήσει τους παίκτες χορηγία 30 εξοπλισμό και τις στολές καταβάλλονται σύμφωνα με την Ένωση στο μικρό.Έκτοτε, επιχορηγήσεις και άλλα ταμεία είναι πάντα σημαντικό μέρος διατηρεί ζωντανή την παράδοση.
Εταιρεία εταιρικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων των κρατική χορηγία σε όλο τον κόσμο, να βοηθήσει την οργάνωση.Για πάνω από 50 χρόνια, μικρές και μεγάλες εταιρείες της Ένωσης έχουν συνεργασίας, την παροχή ειδικών γνώσεων, τη συγκέντρωση πόρων, λειτουργία και την ασφάλεια της Ένωσης, στο μικρό σημείωμα.χορηγούς έκπτωση, εξοπλισμού, προϊόντων και τεχνολογίας στήριξη, την οργάνωση του έκθεση.Πρέπει να δεις το νέο εθνικό χορηγό λίστα, παρακαλώ μικρή Ένωση πρόσβαση στο Διαδίκτυο.
Σε μικρή ομάδα έχει χορηγία και δωρεά για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους.Η Τράπεζα της Αμερικής αναφέρεται ως το 2011 στη Μασαχουσέτη, μικρό Ένωσης χορηγούς, έχει επίσης ένα στο φιλανθρωπικό έργο εν εξελίξει..Χώρες της Ένωσης στην περιοχή έχει αρκετά μικρή D συνεισφορές για την σύνδεση.
μπέιζμπολ και κοινωνία παίκτες μπέιζμπολ κοινές πρωτοβουλίες μεταξύ του μπέιζμπολ είναι αύριο, ή από ένα ταμείο σταθερές δεσμεύσεις 1000 εκατ. ευρώ, με δύο ομάδες από το 1999.σταθερές αποστολή είναι η προώθηση της συμμετοχής των νέων στην ανάπτυξη στο μπέιζμπολ και στο πρόγραμμα χρηματοδότησης σε όλο τον κόσμο, για να διατηρηθεί η συμμετοχή των νέων στο παιχνίδι.λεφτά επιδοτήσεις είναι ευέλικτη και επιτρέπει στην προσφεύγουσα την επίλυση τους ανάγκες της Κοινότητας.Το συνολικό ποσό των 40 Ταμείο σταθερές βραβείο ετησίως πάνω από 150 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, κατά μέσο όρο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, το ποσό της επιδότησης με κατά μέσο όρο περίπου 40.000 δολάρια.
Συχνά απαιτεί μια ομαδική προσπάθεια, ένα μικρό σχέδιο της Ένωσης για την υποστήριξη της.Τον Μάρτιο του 2009, η Μέριλιν εγγύηση μειονεκτούντων νέων wittstock θα οδηγήσει σε ένα σχέδιο για τη δημιουργία ένα έθιμο του μπέιζμπολ είναι ποιότητας εμπειρία στο Ντιτρόιτ το 2009, σύμφωνα με το άρθρο.Wittstock να μαζέψουμε 120000 δολάρια δωρεά, έξι ομάδες, 80 μέλη της Ένωσης θα στο Ντιτρόιτ Κλίντον xiang έχει το δικό της τομέα, Michigian.ο μακαρίτης Τόνι Filippis ράιτ και 菲利皮斯 Ltd, πρώην αφεντικό προσθετική, ορθώσεις και οικιακών εταιρία ιατρικών προμηθειών, με τους σχετικούς λόγους, σε δότες πριν το θάνατο.πόλεις και οι ιππότες του Κολόμβου οργανώσεις τη συλλογή, χιλιάδες και χιλιάδες δολάρια, σύμφωνα με το Ντιτρόιτ νέα ιστορία.το Ντιτρόιτ ταμεία θα δώσει $10.000 και πρώτος baseman σον κέισι πριν την τίγρη και η γυναίκα του, η μάντι, έχουν δώσει 10.000 δολάρια.
το Ντιτρόιτ ίδρυμα ετησίως στην τοπική έφηβοι μπέιζμπολ με 11 δολάρια για δωρεά του έργου xiang. Κλίντον.Από το 2005 και μετά, το Ταμείο μπορεί να εργάζεται με την προσοχή και τη βελτίωση της ζωής των νέων αγώνα μπέιζμπολ, εκπαίδευση και ψυχαγωγία.Το Ίδρυμα θα δεχθεί επισήμως αίτημα για τη χορήγηση κάθε χρόνο, από την 1η Σεπτεμβρίου – στις 20 Δεκεμβρίου.
καλή κίνηση, με έδρα στη Μασαχουσέτη, κουίνσι, να βοηθήσει τους νέους αθλητικές οργανώσεις παρέχουν επιδοτήσεις εξοπλισμού.καλές οι κατασκευαστές αθλητικών ειδών και οι κατασκευαστές αθλητικών ειδών, προκειμένου να διασφαλιστεί η απόκτηση εξοπλισμού τους μειονεκτούντες νέους, πρέπει να συμμετέχουν.Μια οργάνωση πρέπει να σε ηλικία 5 έως 18 ετών, οι νέοι στην Αμερική. μειονεκτική περιοχή εργασίας.