τέρμα το γήπεδο ποδοσφαίρου το μήκος;

Το ποδόσφαιρο στην κολόνα βρίσκεται στο τέλος της περιοχής την γραμμή τερματισμού ή κοντά..Για το στόχο στο nfl, θέσεις στο συμπέρασμα μετά από πίσω και βάση καμπύλη περιοχή του Στόχου Δύο Κωδικοί στόχων στο λαιμό να τέλος πάνω από την γραμμή.Αυτό είναι κάτι που λέγεται «σφεντόνα» μετά το στόχο.Στο πανεπιστήμιο και στο ποδόσφαιρο στο σχολείο, μπορεί να τοποθετείται απευθείας γραμμή του γκολ γκολ. στήλη.
Ένα αμερικανικό ποδόσφαιρο από το τέρμα στο τέρμα. 100 γιάρδες.πίσω από τη γραμμή του γκολ 10 κωδικός περιοχής.Η περιοχή του στόχου λόγω τέρματα άμεσα πάνω από δύο στη γραμμή του τερματισμού, είναι 120 γιάρδες. τέρματα.Ωστόσο, λόγω της κάτω από την γραμμή τερματισμού τέρματα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο τέρματα 124. μήκος μεταξύ των κώδικα.
Πανεπιστήμιο του στόχου τη θέση βρίσκεται επίσης στην περιοχή του στόχου τη γραμμή του τερματισμού.Σε πολλές περιπτώσεις, κολόνα θέση θέση παρόμοια με την καριέρα τους, την απόσταση και 124 κώδικα, αλλά και σε άλλες περιπτώσεις, η κολόνα άμεσα στο τέρμα.Όταν τους όταν τους στη γραμμή του γκολ, είναι 120 γιάρδες.Επιπλέον, κολόνα μπορεί να έχει μια βάση στήριξης ή παρόμοια με το γράμμα «H», στο πάτωμα έχει δύο πόδια.Δεν είναι συνηθισμένο για το 2011, αλλά το δεύτερο και τρίτο σχολές μπορούν να χρησιμοποιούν αυτά τα είδη στόχων θέσεις.
Λύκειο παρόμοια με στόχο τη θέση του στόχου τη δουλειά στο πανεπιστήμιο.μπορεί να είναι από το τέρμα ή απευθείας στο πίσω από τη γραμμή του γκολ.H αγροτική χρήση ταχυδρομείο άμεσα στη γραμμή του γκολ πολλές στο Λύκειο του τομέα.Επιπλέον, το σχολείο στις αραιοκατοικημένες περιοχές, κυρίως στη Βόρεια Ντακότα, Νότια Ντακότα, στις αγροτικές περιοχές, και την έκδοση του παιχνιδιού με το λεγόμενο ποδόσφαιρο οκτώ άτομα.Αυτό το παιχνίδι είναι σε 80 μέτρα του τομέα.Αυτό το είδος 10 γιάρδες στο έδαφος του τέλους της περιοχής, αυτό σημαίνει ότι κάθεται τέρματα 100 γιάρδες. ο ένας τον άλλο.
Το nfl ρυθμίσεις στη θέση του στόχου άμεσα στη γραμμή του γκολ από το 1973 σεζόν.Ωστόσο, προκειμένου να ενθαρρυνθεί η μπάλα γκολ και την πρόληψη σύγκρουσης τους παίκτες θέση, κινείται στο τέλος.Όταν ο στόχος βρίσκεται στο τέρμα, κάθονταν στο 100 γιάρδες.