Πανεπιστήμιο το ποδόσφαιρο κατάταξη, πώς θα σιγουρευτώ;

Φωτογραφία του ποδοσφαίρου
BCS είναι μπολ κερδίζει το πρωτάθλημα.και είναι ένα από τα πιο περίπλοκο σύστημα στατιστικών, μπορεί να σε μας στην καθημερινή τους ζωή.Σε αντίθεση με άλλες ncaa (ncaa) αθλητική σχολή το ποδόσφαιρο δεν είναι το τέλος της σεζόν στο ή στα πλέι – οφ.Αντιθέτως, κανένα τμήμα μια ομάδα να σε ένα σερί μετά το παιχνίδι της σεζόν, γνωστή ως μπολ παιχνίδι.Αυτά τα παιχνίδια και τα λεφτά που συμμετέχουν πανεπιστήμια προπαγάνδα.Αλλά 25 διαφορετικές μπολ νικητές θα ισχυρίζεται ότι είναι ο νούμερο ένα, είναι πολύ δύσκολο να λένε κάθε μια ομάδα «πρωταθλητής» το 1998, μπολ πρωταθλητής σειρά εμφάνιση, και τη δέσμευσή της να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα.BCS θα πλέι – οφ πλεόνασμα σε δύο ομάδες:
Ανταγωνισμός στην ομάδα συμμετέχουν φέτος τέσσερις σημαντικές BCS παιχνίδι.Για να βρω ποιος μπορεί να διαδραματίσει, ένα περίπλοκο μαθηματικό τύπο για 25 κορυφαίες ομάδες σε όλη τη σεζόν.Κάθε Δευτέρα, βάσει αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας είναι BCS κατά την τελευταία εβδομάδα στόλου ενημέρωση για την εκτέλεση.Στο τέλος της σεζόν, όταν πριν από δύο ομάδες κατάταξη στο εθνικό πρωτάθλημα το παιχνίδι. ο ένας τον άλλο.Οι μαθηματικοί και στατιστικοί υπολογισμοί όσον αφορά μια ομάδα στον τελικό ευκαιρίες από ό, τι στο γήπεδο. να είναι πιο σημαντικό.Δεν μπορεί να δει ένα πανεπιστήμιο του ποδοσφαίρου μαθηματικό τύπο τη σημασία για την καθημερινή ζωή.
Τα άλλα τρία μπολ ανταγωνιστές είναι πριν από τον τελικό κατάταξη. 12 την καλύτερη ομάδα.Αυτά τα πιάτα δεν για 3 και αριθ. 4, 5 και 6, 7 και 8, επειδή μπολ διοργανωτές επίσης παράγοντα στην περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη τι σαν μια ομάδα από συνάντηση.Θα ήθελα να διαλέξω ένα μπορεί να προσελκύσει πολλούς οπαδούς για το παιχνίδι τους και στη διαφήμιση ομάδα..και πάλι, τα μαθηματικά σε αυτές τις οικονομικές προβλέψεις που έπαιξε ένα ρόλο.