Το μήκος του κανονισμού αγώνα ποδοσφαίρου.

Το Ηνωμένο Βασίλειο Football Association 1863 καταρτίσθηκε το πρώτο επίσημο κανόνες για το ποδόσφαιρο.Αυτοί οι κανόνες, γνωστή ως κανόνες του παιχνιδιού, και τώρα ¦ D ¨ ¦ F ¨ από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA, κοινώς γνωστό ως.έχει το άρθρο 17 κανόνες επί του παρόντος από τη FIFA στον κατάλογο, το έβδομο νόμος της διάρκειας της επεξεργασίας του κανονισμού για τον αγώνα.
κανόνες ποδόσφαιρο και χωρίζεται σε δύο μέρη. κάθε 45 λεπτά.Αυτά τα δύο στάδια, σε συνδυασμό με το ποδόσφαιρο αποτελούν πρότυπο μήκος 90 λεπτά.Επίσημη FIFA παιχνίδι πρότυπο μήκος νομικές διατάξεις, το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει πριν από την έναρξη του αγώνα, αν ο διαιτητής και συμφωνούν και τα δύο μέρη.Η κατάσταση αυτή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. πολύ σπάνια.έλλειψη φωτός απειλή είναι η πιο πιθανή αιτία μειώνει το παιχνίδι, αλλά με προβολείς στο ποδόσφαιρο σήμερα σε μεγάλο βαθμό την άρνηση αυτή την ερώτηση.
Όλοι οι παίκτες έχουν κατά το πρώτο εξάμηνο μετά το διάλειμμα.Το πρώτο εξάμηνο του χρόνου ανάπαυσης δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 15 λεπτά, όλοι οι παίκτες πρέπει να σε αυτό το παιχνίδι, μετά την περίοδο αυτή.τους κανόνες της FIFA να δικαστή αν είναι απαραίτητο να αλλάξει το χρονικό διάστημα στο κέντρο, αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.Προβολείς λάθος ή πλήθος προβλήματα οδηγεί μερικές φορές σε μια επέκταση της κατά το πρώτο εξάμηνο του χρόνου ανάπαυσης επιτρέπει σε κάθε περίπτωση, όταν τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν.
τραυματίες, επίσης γνωστό ως ελεύθερο χρόνο, συνήθως προστίθενται στο πρότυπο χρόνο στο πρώτο και δεύτερο μέρος. στο τέλος.Πολλά πράγματα μπορεί να οδηγήσει σε παράταση του κύκλου. κάθε 45 λεπτά.τις πιο κοινές αιτίες υποκατάσταση, τραυματισμένος παίκτης μεταχείρισης και σε επιμέρους παράγοντες εσκεμμένη πράξη. χάνουμε χρόνο.Ο διαιτητής αποφάσισε στο τέλος κάθε χρόνο πρέπει να αυξηθεί και πόσο κακό χρόνο (αν υπάρχουν).να προσθέσω λίγο χρόνο για πάνω από πέντε λεπτά.
Μερικά παιχνίδια, όπως νοΚ άουτ, δεν επιτρέπεται σε 90 λεπτά να το τελικό σκορ.Στην περίπτωση αυτή, 30 λεπτά επιπλέον χρόνο για τις δύο ομάδες προστίθενται στο να κερδίσει το τουρνουά.λέγεται υπερωρίες για υπερωρίες, αποτελείται από 15 λεπτά. δύο λεπτά.Οι παίκτες μπορούν να τα δύο μισά στο μεταξύ διάστημα. είναι 5 λεπτά.
Αν ο χρόνος δεν παρέχει ένας νικητής, συχνά είναι πέναλτι νοΚ από την απόφαση.Κάθε ομάδα πρότεινε πέντε παίκτες στο στόχο του να λάβει μια ποινή.Αν το σκορ ποινή κυρώσεων και μετά να πέθανε ξαφνικά το ίδιο ποσό.Δεν υπάρχει χρόνος για τα πέναλτι παιχνίδι πρέπει να έχει μια σαφή απόφαση η νικήτρια ομάδα επίλυσης.