Πώς δουλεύει το Παραπομπές

;;;;;;;Το ποδόσφαιρο στην Αμερική είναι μια κύρια διασκέδαση..Τα παιδιά που παίζουν στη Warner Football League, κάποια πρόοδο στο Πανεπιστήμιο του ποδοσφαίρου στο Λύκειο, κάποιοι παίζουν ράγκμπι, και μια χούφτα επαγγελματίες ποδοσφαιριστές;Όλα στο nfl, CFL.Το χωνί στο μεγάλο μέχρι 2 μήνες πρώτα την Κυριακή;Φεβρουαρίου, όταν το ποδόσφαιρο ελίτ στην ελίτ, άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μαζί να δούμε το παιχνίδι: το σούπερ μπολ, η αμερικανική ποδοσφαιρική πρωτάθλημα.
Ένας από τους κύριους στόχους του ποδοσφαίρου… αν θες να σκοράρει… είναι ένα βοηθάει ανθρώπους… να πάρει την πρώτη θέση..Για πρώτη φορά, η επίθεση στα 10 μέτρα πρέπει να έχουν μια σειρά τεσσάρων δράμα, ή τα σκαμπανεβάσματα.Εάν το αδίκημα λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα (ή περισσότερο) σε τέσσερις βολτ, η ομάδα θα είναι πρώτος κάτω διαδικασία εκ νέου επίθεση δεν έχουν μέχρι δέκα γιάρδες, το σκορ, ή να παραδώσουμε την μπάλα με τους ομολόγους τους.
;;;;;;;
Το ποδόσφαιρο οι αθλητές και οι υπάλληλοι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της μέτρησης είναι πώς ακριβώς 10 γιάρδες. για το πρώτο γκολ.Πρώτη φορά διακυμάνσεις καθορίζει συχνά το παιχνίδι, αλλά το πανεπιστήμιο και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο υπαλλήλων τους συχνά προφανής παρωχημένη μέτρησης με μεγάλη μεταλλική αλυσίδα σύνδεση ανάμεσα σε δύο πόλους.
Είναι δύσκολο να καταλάβω το τηλεοπτικό κοινό;Το άρθρο 1 σχέση επιθετική γραμμή με την επίθεση.κάτω από το μικρό βέλος στο τερματικό. συνήθως δεν ορατή. στην τηλεόραση.Ωστόσο, αν κοιτάξετε από κάθε αγώνα ποδοσφαίρου του 1998, θα έχετε προσέξει, κίτρινο φθορίζον ή πορτοκαλί γραμμή φαίνεται να είναι στο πεδίο από μια γραμμή σε άλλες.Στην πραγματικότητα, η γραμμή είναι σε ηλεκτρονική μορφή, την ακριβή τοποθεσία του εξ ονόματος της, η επίθεση πρέπει να φθάσουν μειώθηκε για πρώτη φορά.
Sportvision, μια εταιρεία με έδρα στη Νέα Υόρκη, εισήγαγε την «πρώτη και δέκα» σύστημα σε τίγρη της Βεγγάλης και κοράκια στον αγώνα μεταξύ στο ESPN εκπομπή, στις 27 Σεπτεμβρίου 1998.Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου μας.Από τότε που το πρώτο παιχνίδι, Sportvision να συνεχίσει να παρέχει το ESPN, ABC, και τη βελτίωση της FoxSports και ζω στο ποδόσφαιρο αυτή την τεχνική ικανότητα (μπορείς από το πραγματικό παιχνίδι, και με την πρώτη γραμμή στην ιστοσελίδα για εικόνα).Άλλα δίκτυα χρησιμοποιούν παρόμοιες τεχνικές.Στο άρθρο αυτό, θα δούμε πώς πρώτη και δέκα το σύστημα εργασίας.