τρεις τρόπους ο προσωπικός σου Γυμναστής σου λάθος καθοδήγηση

Όταν προσλαμβάνεις ιδιωτικές υπηρεσίες πούλμαν που περίμενες, αυτός ή αυτή θα είναι τα λεφτά σου. την παροχή υψηλής αξίας.περιμένεις την επιστημονική απόδειξη σχετικά με την ασφαλή και αποτελεσματική χρήση των μεθόδων κατάρτισης.εσύ, επίσης, αναμένουμε μια προσαρμοσμένη για τον αθλητισμό, το πιο κατάλληλο για σένα συγκεκριμένα οι στόχοι της κατάρτισης.
Αυτό στην ουτοπία, τέλος πάντων.
Εδώ D στην πραγματικότητα: πολλές κοινές τάσεις D D ° ± γυμναστική, κατάρτισης βασίζεται περισσότερο σε παρεξήγηση, ερμήνευσε και μύθος.Τα αποτελέσματα για τα κακά αποτελέσματα: σας πληρώνει καλά λεφτά.Εδώ, θα σου δώσω τρεις D πρέπει να είναι η πιο κοινή μορφή του γυμναστή ασυνείδητα, να παραπλανηθούν πελάτες και πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αποτελέσματα στην κατάρτιση σου D εκ νέου και να βρω δουλειά.
Αλλά περίμενε, δεν πρέπει να κατηγορείς τον προπονητή σου! δεν σε κακές σου συνήθειες
πριν πάμε στη λίστα μας, πρέπει σαφώς να D D δεν φταίει, μπορείς να βουτήξω τον προπονητή σου δεν χάνεις βάρος αν είσαι σπίτι για δείπνο σαν ένα τεμπέλικο παιδί.Δεν είναι δίκαιο φταίει ο προπονητής σου δεν θα σε βοηθήσει να πάρεις σοβαρή µυϊκή κέρδος αν με τον προπονητή σου, μόνο μία ή δύο φορές την εβδομάδα, απολύτως κανένα άλλο χρόνο.
Η επαγγελματική κατάρτιση δεν είναι επαγγελματική καταλληλότητα για σας, D πρέπει να κάνουν κάτι και η σου.Με άλλα λόγια, ο προπονητής σύμφωνα με το στόχο σου και πρέπει να σου προσφέρει την καλύτερη κατεύθυνση..Επιπλέον, πρέπει να συνεχίσει να είναι D από σας προς αυτή την κατεύθυνση, σε κάθε μέρα.
Στο άρθρο αυτό, θα D πρέπει να δεν αφήνει κανέναν από τη δύσκολη θέση.D στην εκ νέου μας παρέχει σαφή πρακτική λύση, για σένα και τον προπονητή σου μπορεί να κάνει για να διασφαλίσουμε ότι θα πρέπει, να ανακαλύψει εκ νέου D πιο ασφαλής και αποτελεσματική κατάρτιση κατεύθυνση.
D πρέπει να σε MME
Υπάρχουν πολλές μέθοδοι κατάρτισης.Κάποιοι προπονητές αεροβική τύπου μπορούν να ακολουθήσουν μια φιλοσοφία σε άλλους πιο πιλάτες, ενώ άλλοι D ° ± και άλλες λειτουργίες D 3D κατάρτισης μπορεί να είναι πιο χόρτο MME MME κλπ.
Θέμα: σε πολλές περιπτώσεις, να είναι ο Γυμναστής που έχουν επιλέξει την πρόταση με βάση την ιδέα της κατάρτισης (δηλαδή απόκλιση) αντί να προσφέρει μια πραγματική D ° ± προσωπικό D πρόγραμμα κατάρτισης.Με άλλα λόγια, πολλοί εκπαιδευτές τελικά θα ιδιωτικό μάθημα στους πελάτες τους τι αρέσει ιδιαίτερα προπονητή, αντί να χρησιμοποιούμε το καλύτερο τρόπο για να το στόχο σου.
λύση: για το πρόγραμμα κατάρτισης, το στόχο σου, όχι ο προπονητής σου D στην επαγγελματική ή προκατάληψη.
Μπορείς να κάνεις ό, τι σου:
Το πρόβλημα με μια ομάδα συνετό να εξοπλιστούν με σας τους και να ρωτήσεις τον προπονητή: πριν από την κατάρτιση.
Εδώ πρέπει να είναι ο στόχος μου D.Τι πρέπει, ο καλύτερος τρόπος για να το καταλάβω;
– γιατί η μέθοδος αυτή η γυμναστική καλύτερα από άλλες μεθόδους για να επιτύχουμε τους στόχους μου;
εσένα και τους συνεργάτες σου με την ίδια βασική μέθοδο κατάρτισης;Γιατί όχι;
Έχεις το ίδιο πρόσωπο (παρόμοια με την ηλικία, το φύλο, το μέγεθος, το ιατρικό ιστορικό, κλπ.) έχουν τον ίδιο στόχο;
Αν είσαι, με αυτή τη μέθοδο κατάρτισης;
Αν είναι έτσι, σε παρακαλώ δώσε μου μερικές φωτογραφίες πριν και μετά από τους πελάτες ή τουλάχιστον να προσφέρει ορισμένες συστάσεις;
Όταν είσαι D κατάρτιση στην συνέντευξη, ότι και να σου μιλήσω.Αν η χρήση τους όρους, περίπλοκο ορολογία, ή σε κάποιο βαθμό, δεν καταλαβαίνω – μπορείς! πρέπει να σου μιλήσω, βρες κάποιον άλλο.Κατά κάποιο τρόπο, με την ορολογία είναι ένας τρόπος να μιλάς για επίδειξη.D ° κοίτα ξέρω πόσα!!!!!!!D ± χρειάζεσαι είναι κάποιος να πολύ καλή επικοινωνία και να έρθει σε επαφή μαζί σου.
Επιπλέον, στο τμήμα εκπαίδευσης γράμματα στο όνομα (δηλαδή τα προσόντα τους) δεν εξηγεί την πραγματική τους ικανότητα και δεν θα πρέπει να συνδέεται με έναν προπονητή t d σύμφωνα με τους στην εκπαίδευση ή την εκπαίδευση, την πιστοποίηση και μπορούν να σου δώσουν.Εκπαίδευση και D πρέπει να βοηθήσει, αλλά αυτό δεν λένε όλη την ιστορία.Η επιλογή του διδακτικού προσωπικού, με βάση τα αποτελέσματα για τους D πρέπει να έχει κάποιον σαν εσένα.
D πρέπει να παραδεχτούμε, θα D πρέπει να πληρώσω υδραυλικό d t στην πρώην κάθε βιβλίο που δημοσιεύθηκε στην ανάγνωση του αγωγού, αλλά ποιος δεν έχει καθοριστεί η αποχέτευση.Ποιος νομίζεις ότι D σωλήνα στην ιστορία της ανθρωπότητας πρέπει να καθορίζεται το πιο βρώμικο τσόκαρα.
Ο προπονητής σου μπορεί να κάνει ό, τι του:
Καταλαβαίνω όλες τις μορφές άσκησης έχει τα οφέλη και τους περιορισμούς της.αλλά και ορισμένες μέθοδοι κατάρτισης όσον αφορά ορισμένους στόχους, είναι το καλύτερο, δεν υπάρχει τρόπος για όλους τους στόχους. είναι το καλύτερο.
Για παράδειγμα: γιόγκα ρευστότητας και η αναπνοή είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά αν ο στόχος σας είναι να αποκτήσει μύες, την καταλληλότητα της μεθόδου θα σου δώσει πιο γρήγορα, πολύ πιο αποτελεσματικά από την γιόγκα.Τώρα, αν είσαι D πρέπει να έχει μεγάλη και ισχυρή, χρειάζεται καλύτερη κινητικότητα, μπορεί να είναι από την γιόγκα.
γυμναστική. είναι σπουδαίο Σώμα συνολική απώλεια λίπους άσκηση, ιδίως αν είσαι D πρέπει να σύντομο χρονικό διάστημα (μπορείς να σειρά κουδούνι σπορ σε πολλά συγκροτήματα).Ωστόσο, αν προσπαθήσετε να το ασανσέρ σου D πρέπει να αποκτήσει δύναμη, τα βάρη καλύτερα τον στόχο του σχεδίου.
Αν έχεις μια πολύπλευρη στόχους, όπως η δύναμη, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την πρόταση, τότε πρέπει να την κατάρτιση και την πολύπλευρη προσέγγιση.ασκήσεις την εκστρατεία σου, για να κάνουμε κάποια κίνηση άσκηση.Προώθηση της δύναμη αυξήθηκε λίγο βάρος.
βελτιστοποίηση της υγείας, της υγείας και των επιδόσεων πρέπει να διάφορες συνιστώσες, χωρίς ενός εξοπλισμού ή μέθοδοι κατάρτισης θα είναι πάντα σε θέση να λαμβάνει επαρκώς υπόψη τις σύνθετες ανάγκες.
Αυτό μπορεί να είναι προσωπικός Γυμναστής και μία από τις έννοιες της καταλληλότητας της πιο παρεξήγηση.
Θέμα: πρακτική σκέψη σαν σπορ σου D στην εκ νέου κατάρτιση.Παράδειγμα: τα μπαστούνια του γκολφ ή το ραβδί του χόκεϊ στο τέλος μια πρόσθετη ζώνη αντίστασης και κούνα το.ή, έχει ένα δεμένο στο μποξ για το συγκρότημα στην πλάτη τους.
Γιατί είναι λάθος: D πρέπει να στον αθλητισμό δεξιοτήτων είναι ακριβή, δεν παρόμοια με ακρίβεια.
Υπόθεση: ένα συνηθισμένο μπάσκετ – 10 βολές.Τότε πάρε 10 2-kilogram στερεά σφαίρα.Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι το μοτίβο κίνησης πιο βαριά, πέταξε την μπάλα είναι εντελώς διαφορετικά, γιατί το κεφάλι σου πολλές φορές με την βαριά μπάλα θα σου μικρή, μέχρι την προσαρμογή.
Τώρα, μετά τον πυροβολισμό, κάμερα 2 10 μπάλα πίσω σε μια κανονική μπάσκετ.Το πρώτο σου μερικά όπλα θα στο ριμπάουντ, επειδή το μυαλό σου και το Σώμα με διαφορετικές μύες και αθλητικές δραστηριότητες ακολουθία στερεά σφαίρα απ ‘όταν πυροβολείς όταν πυροβολείς πολύ ελαφρύ για μπάσκετ.
Αυτή η μικρή επίδειξη ότι την ανθρώπινη αθλητικές ικανότητες είναι ακριβής..αύξηση των δεξιοτήτων στο γυμναστήριο συγκεκριμένο φορτίο, είναι στην πραγματικότητα μια διαφορετική ικανότητα κατάρτισης, αυτό μπορεί να σε κάνει να χάσει την αρχική πρόταση δεξιότητες, ικανότητα..
Μπορείς να κάνεις ό, τι σου:
Καταλαβαίνω D ° ± κατάρτιση αθλητικών D και D πρέπει να συμβεί στο γυμναστήριο.Όταν εσύ και ένας προπονητής εξάσκηση μαζί σου κίνηση που ορίζεται στις ειδικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες, θα συμβεί.Οπότε, η προπόνηση του τένις σου μαθήματα τένις θεσ να πας ° κυκλοφορία ειδική κατάρτιση μέρος. D ±
σου στο γυμναστήριο να διαμορφωθεί καλύτερα πράγματα απλά D ° κατάρτισης. D ± σωματική άσκηση είναι μόνο για να κάνεις όταν είσαι πρακτική άσκηση σου.
Επιπλέον, κατανοεί, σε καλύτερη φόρμα θα πας τόσο μακριά, αν είσαι στις κινήσεις σου βρωμάει!!!!!!!)
Ο προπονητής σου μπορεί να κάνει ό, τι του:
Φυσικά, υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες D D ° ± πράγματα που μπορείς να επικεντρωθεί στο γυμναστήριο ανάλογα με το άθλημα.Παράδειγμα: αν D στην εκ νέου στην μάχη του αθλητισμού, λαβή μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγχουν καλύτερα τον αντίπαλό σου.
Αν είσαι σε σοκ πρόταση εκ νέου D στην πάλη, το ποδόσφαιρο, το λαιμό όπως η δύναμη είναι πολύ σημαντικό.και αν είσαι D πρέπει να παίζει τένις ή το γκολφ, θα αυξήσει την ευελιξία και την περιστροφική δύναμη, μπορεί να βοηθήσει τη βελτίωση της ταχύτητας ή κλαμπ ρακέτα σου.Παρ ‘όλα αυτά, τη δύναμη και την δύναμη της κατάρτισης ή για συστηματική προσοχή..
Στην πραγματικότητα, κάθε και όλους τους αθλητές που μπορεί να αυξήσει την ένταση και να βελτιωθεί η εκρηκτική δύναμη οφέλη, μπορεί να σας βοηθήσει να τρέχουν, να πηδάτε, κλπ.), και τη μεταφορά περισσότερη δύναμη για την επίτευξη του, όπως το κραδαίνεις το ρόπαλο ή ρακέτα ή λέσχη γκολφ ή απλά πέταξε μια γροθιά.
Γενική κατάρτιση μπορεί επίσης να συμβάλει στην καλύτερη προστασία για τους αθλητές του συνδετικού ιστού, η οποία συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου ζημίας.
Ο προπονητής σου έκανες βάρη και μόνιμη αστάθεια στην επιφάνεια σαν καμιά πινακίδα, 博苏, ή μια μπάλα γυμναστικής για να βελτιωθεί η λειτουργία σου δύναμη D D ° ± ή D ° πυρήνα σταθερότητας;D ±
Θέμα: προκειμένου να βελτιωθεί η δύναμή σου πρέπει να έχει μεγάλη δύναμη.Προκειμένου να δημιουργηθεί υπερφόρτωση μύες, θα πρέπει να τους μυς σου.Όλα αυτά μπορεί να είναι αποτελεσματική σε μια ασταθή επιφάνεια του Χουάν Κάρλος σαντάνα, σύμφωνα με τους ανθρώπους που έχουν ιδιότητες.
D ° βασικής κατάρτισης δεν είναι σπορ ή σταθερή ζωή D ® λειτουργία D πρέπει να φυσικής αγωγής και Αθλητισμού, είναι επειδή την ενέργεια από το έδαφος, κάτι σαν κρατούσε ρόπαλο του μπέιζμπολ σήκωσε ένα παιδί.Χρειάζεσαι ένα σκληρό πυρήνα για την αποτελεσματική μεταφορά δύναμη «, είπε.
«αν ένα τρίγωνο με ένα κατ ‘αποκοπήν pour (σημείο -) το τρίγωνο.Δέλτα είναι ισορροπημένη, αλλά θα καταρρεύσει πολύ εύκολο αν δυνάμεις που εφαρμόζονται από κάθε κατεύθυνση.Αυτό πρέπει να είναι σαν να στέκομαι στην επιφάνεια μια ασταθής, προσπαθώντας να πιέσεις τα πράγματα.Αλλά το αεροπλάνο προς τα κάτω, φυσικά όχι μόνο πυραμίδες είναι ισορροπημένη και ότι είναι πολύ σταθερή και D πρέπει να αντι – και μεταφορά δύναμη από οποιαδήποτε κατεύθυνση. D ±
λύσεις: μην D τ υβριδική δύναμη στην κατάρτιση και την αστάθεια της επιφάνειας του πολιτισμού.
Μπορείς να κάνεις ό, τι σου:
Αν ο στόχος σας είναι να βελτιώσει όλη σου η δύναμη, η δύναμη του πυρήνα, ή των μυών, τα βάρη σε διαμέρισμα, σταθερό έδαφος στο παραδοσιακό στυλ.
Δεν είναι σταθερή επιφάνεια μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ισορροπία και την αποκατάσταση του γόνατος ή ισχίου αστράγαλο, βλάβη.Οπότε αν θες να βελτιώσει την ισορροπία σου, ή απλά απόλαυσε τη χρήση μη σταθερή επιφάνεια, δεν έχεις λόγο να μην υπάρχουν D πρέπει να κάποια ισορροπία μεταξύ της κατάρτισης που χρησιμοποιούνται στην δύναμη της κατάρτισης δεν σταθερή επιφάνεια, ή ως ένα καλό μέρος σε άσκηση τελείωσε.
Ο προπονητής σου μπορεί να κάνει ό, τι του:
Ξέρω τρεις βασικές έννοιες: Επιστήμη, την εξειδίκευση και την ασφάλεια των MME δεν σταθερή επιφάνεια δύναμη της κατάρτισης
Η επιστήμη:
Η έρευνα του κλιματισμού το 2004 και σύμφωνα με την εθνική ένωση (NSCA), D ° την αντίσταση των ασκήσεων για την ασταθή απόδοση του εξοπλισμού για την αύξηση της δημοτικότητας, παρά την έλλειψη