Ο μέιναρντ

Ο μέιναρντ, ρεκόρ δέκτη, με ένα περίεργο σταρ.Όλα άρχισαν με τέσσερα χρόνια στο Τέξας γουέστερν, την παραγωγή μικρών, όπου είχε δυο φορές τα σύνορα και διάσκεψη avant αστέρι του στίβου.
Ο μέιναρντ το 1958 από τους New York giants υπογράψει, αλλά μόνο μια σεζόν θα απελευθερωθεί..και μετά μπήκε στην καναδική ομοσπονδία ποδοσφαίρου Χάμιλτον αγριογατα 1959 σεζόν.
Όταν η Ομοσπονδία ιδρύθηκε το 1960, μέιναρντ (γεννήθηκε το 1935) πίσω στη Νέα Υόρκη με τους τιτάνες, μια ομάδα, μετονομάστηκε σε αεροπλάνο.
Ο Ντον και ο τιτάνας και δεν έχουν υπογράψει πρώτος παίκτης με προπονητή τον Σάμι Baugh ήδη η φιλοσοφία είναι πιο χαρούμενος, που της αρέσει να πετάξει την μπάλα.
Ο μέιναρντ απάντηση για 72 δεξίωση 1265 γιάρδες.Όταν έχουν κάποιο βαθμό σεβασμού και αργότερα να αεροσκαφών πολλές εποχές στον τιτάνα.
μέιναρντ, ποτέ δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοντέλο τροχού, πρέπει συχνά να του «μόνος» ως μια ομάδα συνεχώς εκ περιτροπής εταιρείες ανταγωνίζονται για την ζωή του.
Ο Τζο νέιμαθ πασαδόρος μέχρι το 1965, όταν έφτασε στη σκηνή, δεν είναι σε θέση να έχει οποιοδήποτε νόημα πασαδόρος που τα χημικά.
ότι ήταν ο τέλειος συνδυασμός χημικών σε αγώνα για τίτλο 1968 Afi όκλαντ επιδρομείς.διάλεξε νάμαθ μέιναρντ συνδυασμό εκτός από δύσκολες raider αμυντικό φαινομενικά τυχαία.μέιναρντ, αν και τραυματίες, άρπαξε το 118 κώδικες και δύο γκολ, έξι φορές την μπάλα.
«αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ,» μέιναρντ.Αν δεν έχουμε κερδίσει εκείνη τη μέρα, δεν θα υπάρχει σούπερ μπολ III για μας. »
Αν και ποτέ δεν δέχομαι την ηγεσία την Afi, μέιναρντ είναι ένα ρεκόρ 50 δεξίωση και 1000 λαμβάνουν κωδικό πέντε φορές, μόνο πέντε παίκτες.- 15 χρόνια της καριέρας του γίγαντα (1958), αεροσκαφών (1960-72), επίσκοπος (1973) και στο Σεντ Λούις, στο παιχνίδι του 50 με 100 ή περισσότερους λαμβάνουν κωδικό.
633 του καριέρα 11834 κώδικα να είναι υπέρ – ρεκόρ.»το 1969 άνευ προηγουμένου Afi ομάδα, μέιναρντ χορηγηθεί υψηλότερη τιμή παιχνίδι το 1987, όταν εξελέγη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο Hall of FAME.