Ορισμένες στάση θα βελτιώσει τη δυνατότητα είμαι έγκυος;

λένε ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, δοκίμασα διάφορα σεξουαλική στάση, θα πρέπει να προστεθεί η ερωτική σου ζωή μια σπίθα.Αλλά είπε ότι θέλεις να μείνεις έγκυος.Εάν μια συγκεκριμένη θέση, στην πραγματικότητα, θα σε βοηθήσει να βρεις ένα μωρό στο πλοίο;
Εντάξει, η απάντηση είναι ότι, ναι, και δεν ξέρεις ήδη. οι γυναίκες σχεδόν κάθε θέση απασχόλησης έγκυος φαντασία.Μπορείς να ευχαριστήσεις τον Κάρολο Δαρβίνο «είδη ζωής» έννοια.Ωστόσο, υπάρχει μια κάποια θέση, ακόμη και αν υπάρχουν φήμες ότι εμφανίζονται με τους νόμους της φύσης.
Η βαρύτητα.σπέρμα έχει μια δύσκολη αρκετά το ταξίδι ξεκίνησε.Γιατί δεν με λίγη βοήθεια από την βαρύτητα;πολλές προτάσεις του τραχήλου μήτρας, ειδικός γονιμότητας και, στην πραγματικότητα, κάθε θέση κάτω από το άνοιγμα του Κόλπου, ενθαρρύνει το σπέρμα να κινηθεί προς τα κάτω.Αυτό μπορεί να στην παραδοσιακή θέση, και το «ιεραποστολικό» άντρα από πάνω, και την περαιτέρω ενίσχυση της επιφάνειας και μαξιλάρια ή άλλων γυναικών στο γλουτό (γνωστός και ως «ο ανελκυστήρας»).
Ομοίως, το «σκύλο» θέση, και μια γυναίκα στο πάτωμα στο γοφό της, το στήθος της (ίσως στην κοιλιά της, και οι άντρες το μαξιλάρι) είσοδος από πίσω, είναι συχνά θεωρείται ότι είναι χρήσιμο.Πολλοί εμπειρογνώμονες συνιστούν επίσης, σε μετά από την εκσπερμάτωση, οι γυναίκες παραμένουν σε 10 λεπτά από τη θέση, ακόμη και μετά την έξοδο από το σύντροφό του, να ενθαρρύνει η έλξη της βαρύτητας.
Επιπλέον, οι θέσεις αυτές επιτρέπεται περαιτέρω διείσδυση, που στην πραγματικότητα μπορεί να κάνει σπερματοζωάρια μικρότερο ταξίδια, επειδή επιτρέπουν την ανοικτή προσέγγιση του ανδρικού οργασμού.Ο Δρ. Μάρτιν Bastuba θεωρεί ότι οι ηλικιωμένοι (άνω των 40 ετών) να συνεχίσει να τους εταίρους σε ένα ή δύο λεπτά μετά την εκσπερμάτωση οργασμό, επειδή μπορεί να μην ισχυρό [Πηγή: empowerher COM].
Αντίθετα, οι γυναίκες σε δεσπόζουσα θέση (ΤΟΠ), κάθεται και, ακόμα όρθια θέση, και η βαρύτητα είναι ακριβώς το αντίθετο (αν και είναι πράγματι βαθειά διείσδυση).Ωστόσο, όσοι στραβή μήτρα και ανδροκρατούμενο σπορ κάμψης πέος οι γυναίκες μπορεί να βρει τις θέσεις τους πιο άνετα, πιο ευτυχισμένη είναι το σεξ, το οποίο με τη σειρά του δεν μπορεί να σου κάνει κακό η έννοια των πιθανοτήτων.
Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι όταν κάνεις σεξ το πιο σημαντικό είναι τι θέση, την επιλογή σου.Ο Δρ Μουρ Donnica την υγεία των γυναικών, ένα ειδικό από το νιου τζέρσι, «webmd», ζευγάρια θέλουν να είναι έγκυος, θα πρέπει να δοθεί χρόνος πριν και μια γυναίκα της ωορρηξίας, συνήθως ξεκινά με ένα μέσον του εμμηνορρυσιακού κύκλου, δεδομένου ότι το σπέρμα μπορεί να επιβιώσει σε λίγες μέρες, μετά την απελευθέρωσή του.
Παρ ‘όλα αυτά, οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι ορισμένες πρακτικές μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εγκυμοσύνης:
Διαβάστε την έννοια και την αναπαραγωγική περισσότερες πληροφορίες στην επόμενη σελίδα και πόρων.