Ο στίβεν γουίλιαμς

Ένα «Σιβηρία» είναι γουίλι ντέιβις ψήφους σταρ.
克利夫兰布朗 την εκπόνηση Grambling ντέιβις στη δέκατη πέμπτη γύρο από το 1956.συμμετείχε σε πολλές δεκαετίες στρατιωτικού το ποδόσφαιρο, και μετά την προσθήκη στο κλίβελαντ το 1958.
Δύο σεζόν, είναι μερικές φορές με επιθετική αντιμετώπιση, μερικές φορές στην άμυνα, αλλά σιγά – σιγά το χρόνο αυξάνεται.Φαίνεται να υπάρχει ένα μέλλον στο κλίβελαντ και ξαφνικά είναι διαπραγματεύσιμοι στο Green Bay Packers το 1960.
κλίβελαντ προπονητή Πωλ Μπράουν έχει συχνά συναλλαγές σε μακροπρόθεσμη απειλή παίχτες του nfl χαλάκι Γκριν μπέι, τότε είναι στη Σιβηρία.Davies (γεννήθηκε το 1934) δεν ξέρω γιατί να τιμωρηθεί, αλλά για ένα χρονικό διάστημα έχει ακόμη υπόψη την συνταξιοδότηση.
Αλλά ο βινς λομπάρντι ήταν προπονητής στην ομάδα υπό την ηγεσία του, θα πρέπει να έχει μια αναγέννηση.Το 1959 με επιτυχία τους στο πρώτο τους νίκη της διαχείρισης της σεζόν.ντέιβις αποφάσισε την έκθεση.
Όταν ήρθε στο στρατόπεδο, προπονητή 隆巴尔迪 σύντομα να τον διαβεβαιώσω ότι σχεδιασμού του εμπορίου, διότι χρειάζεται ένα κορυφαίος αμυντικός, πιστεύει ότι ο ντέιβις μπορεί να συμπληρώσει αυτό το ρόλο. «γουίλι, έχουμε δει την αντίδραση σου, σου είναι απίστευτα κάποια ταινία «λομπάρντι, εξήγησε.»Πιστεύουμε ότι με την ταχύτητά σου, μπορείς να γίνεις υπέροχη πάσα επείγον. »
την εγκατάσταση, ως μια κοινή άμυνα, ντέιβις, μπορούν να χρησιμοποιούν τους σοφία, ταχύτητα, ευελιξία και διαστάσεις (1,90, 245) είναι η καλύτερη δουλειά.Είναι όλα στο nfl πέντε φορές, θα επιλέξει ένα σαν κάποια pro bowls.
Αυτός και ο Χένρι τζόρνταν. «υπέρβαση» όσον αφορά τη συσκευασία, εξαιρετική γραμμή άμυνας, αλλά ο ντέιβ inequlities και ο Μπιλ κουίνλαν (αργότερα ρον Kostelnik και 莱昂内尔奥尔德里奇) επικεντρώνεται στο να σταματήσει να λειτουργεί.Γκριν μπέι είναι η άμυνα κερδίζει το πρωτάθλημα ράγκμπι και οκτώ πέντε έξι ζώνες πρωταθλητές, ένας σημαντικός παράγοντας.Ένας σπουδαίος αρχηγός Ομάδας, ντέιβις, δεν έχασε αγώνα σε 12 μήνες της περιόδου του καριέρα.