Πρέπει να την κατάρτιση τι μύες Όταν τρέχεις;

οργάνωσε το ποδόσφαιρο είναι ένα άγριο, το Σώμα από το παιχνίδι, δοκιμή το σώμα σου την αντοχή και την πλήρη δύναμη.Κάθε μία από αυτές τις χειρονομίες, χρειάζεται μια διαφορετική Ομάδα Ομάδα μυών για τη δυναμική και ευέλικτη.Ως ένα έτρεξε πίσω, η θέση σου είναι σωματική κάθε τομέα, θα πρέπει όχι μόνο να σου σου με δικηγόρο, αλλά θα πρέπει επίσης να μπορεί να αντέξει το χτύπημα για όλο το παιχνίδι, δεκάδες.
στο πόδι σου η κύρια ώθηση της τετρακέφαλο μυ.Αν είσαι ένα στυλ τρέχει γύρω από την εξουσία, είναι ιδιαίτερα σημαντική, ο ρόλος σας είναι ένα πιο διακυμάνσεις ή το άροτρο σε μια γραμμή, Castex λίγα μέτρα.γύρω στο μηρό σου στη σειρά να εργάζονται ως ανταγωνιστής, πόδι, μπορεί επίσης να βοηθήσει την ισορροπία σου, όταν προσπαθείς να γρήγορα να αλλάξει κατεύθυνση.
Το πιο σημαντικό είναι, πρέπει να είναι σε θέση να τους ώμους σου για την απορρόφηση μέσω της μείωσης της, αλλά κράτα το κεφάλι σου.Ο ώμος σου βοηθητικό απόσβεσης, αλλά έτρεξα πίσω τους ώμους και λεπτή πλαίσιο, ένα μικρό μυ, θα αποσύνθεση όσο πιο γρήγορα από το βαρύ.Ο ώμος μπορεί επίσης να είναι πιο πεισματάρης μύες από το βάρος της κατάρτισης για την ευρεία κυκλοφορία, επειδή δημιουργεί πολλούς μύες μέρος της άσκησης.
Όλα τα ανταγωνιστικά δύναμη μέσω πυρήνα, από την αλυσίδα μαζί.την πλάτη σου και την ενίσχυση των μυών και την λεκάνη σου που θα σου δώσει τη δύναμη σου στέκεται στο έδαφος.
τρικέφαλους, βρίσκεται το χέρι σου από απέναντι δικέφαλους, λειτουργία στο χέρι σου, η κύρια ώθηση των μυών.Οι μύες για οποιαδήποτε πρόταση, που περιλαμβάνει μια ώθηση ένας υπερασπιστής σου, είτε από μπροστά, πλάγια ή πίσω.Σε πολλές περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη στήριξη τον εαυτό σου μυς και τους συμπαίκτες μου, ισορροπία, ή διαφθορά παίκτης στο πλευρό σου. όταν θα διατηρηθεί μια συμπαγής χαλάρωση στην μπάλα όταν το έσκασε από τις τηλεφωνικές γραμμές, οι άνθρωποι προσπαθούν να μην παίζω όπλα, να πάρει την μπάλα, εσύ με δικέφαλους κυρίως μυς.Αν δεν μπορείς να πιάσεις την μπάλα σου, η αποδοτικότητα μπορεί να μειωθεί όταν η ομάδα σου την ευκαιρία να κερδίσει.
Η χρήση τους μύες των ποδιών σου στο πόδι, ίσως να είναι το πιο σημαντικό.ισορροπία, οριζόντια ή Βορρά προς Νότο και κάτω άκρων με εκρηκτική δύναμη σταθερότητας σε κάθε αγώνα, αν είσαι στο ρόλο να παίξουν.στον ώμο και παρόμοια, μοσχάρι μπορεί να με την άσκηση πολλές άσκηση.