Πώς να την κάμερα οροφής έργων

Είναι σαν μια τεράστια αράχνη από σας όρμησε στον χειρότερο εφιάλτη του.αλλά δεν είναι μια μαύρη χήρα μεγαλώσει πολύ κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο.Αντίθετα, είναι ένα δυσοίωνο (ή σαν την αράχνη) κάμερα μαραφέτι που κρέμεται στον αέρα, κυνηγώντας τους ποδοσφαιριστές (ή μείωση).
Αυτή είναι κάμερα οροφής, η αρχική πτήση κάμερα, μπορεί να έχετε δει αυτή η ριζοσπαστική κοίτα μικρή εφεύρεση πολλές φωτογραφίες.Είναι γραμμή πτήσης κάμερα οροφής, τηλεχειριζόμενη κάμερα, διευρύνεται στο γυμναστήριο και άλλα στάδια για πολλά χρόνια προσφέρει εξαιρετική κάμερα, αλλιώς θα ήταν σχεδόν αδύνατο να επιτευχθεί.
και η κάμερα οροφής, ποιος βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, που έχει μία Πανοραμική άποψη πάνω και πίσω από τον μπακ.Σε σύγκριση με την παλιά γραμμή απόψεις, Skycam σχεδόν σαν να είναι στο πλήθος.
Δεν ξέρω αν το ξέρεις Skycam ποιος είναι;Αν έχεις δει στην τηλεόραση ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, όπως το nfl την Κυριακή το βράδυ, θα σου διαλείπουσα ματιά χάρη στα χωράφια του αερομεταφερόμενου εξοπλισμού επιπλέει, κρέμεται στο σχοινί.Αυτή είναι κάμερα οροφής σύστημα.
κάμερα οροφής παρέχει βίντεο παιχνίδι τύπου άποψη, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σύγχρονη τεχνολογία.Δεν υπάρχει ταχεία και φιλική προς το χρήστη λογισμικού υπολογιστών, καθώς και μια πολύ ισχυρή καθοδήγηση σχοινί, η όλη διαδικασία είναι ανέφικτη.
Αλλά ένα έξυπνο σχέδιο, Skycam τώρα σχεδόν κυρίως για ειδικές περιπτώσεις μετάδοσης.συνέχισε να διαβάζεις, και θα δει την κάμερα πιο γερά φτερά πετάει στον ουρανό.