μπάλα του τένις για ευρύ

δεσπόζουσα θέση – δέκτης είναι αξιόπιστες, η ταχύτητα διαφυγής τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την τελική προσαρμογή ευκίνητη, το πιο σημαντικό, θα πρέπει να σε ένα κόσμο θα είναι αδύνατη η αλιευτική ικανότητα.Αν είσαι D πρέπει να διδάσκει Νεολαία, το σχολείο, το πανεπιστήμιο ή σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτό είναι το καθήκον σου D πρέπει να είσαι σαν τους παίκτες τεχνική αλίευσης και επιθετικός, μπορεί να είναι η καλύτερη.Με τένις συντονισμός χεριού – ματιού και κατά δύναμη κατάρτιση βελτιώνει την ικανότητα αποδοχής παίκτες στο παιχνίδι.
Δώσε τους παίκτες σου μια μπάλα του τένις, να σταθεί σε 8 πόδια Sturdy στον τοίχο.Αναθέτει τον με το δεξί του χέρι, πέτα την μπάλα στον τοίχο, με το δεξί σου έπιασε.πες του να αλλάξει το ύψος και το ρυθμό της, επαναλαμβάνω, δέκα φορές.
Οδηγίες του αποδέκτη να αλλάξει τη μπάλα σου.Αφήστε τον με το δεξί χέρι να πετάς την μπάλα με το αριστερό χέρι, πιάσε την μπάλα.Επαναλαμβάνω, δέκα φορές.πες του να επιταχύνει το ρυθμό, έχασε τη μπάλα με τα χέρια με το δεξί του χέρι, πιάσε.
στεκόταν πίσω από τους παίκτες σου, πέτα την μπάλα στον ώμο του.του έμαθε να πιάσεις την μπάλα με το δεξί του χέρι 10 φορές, και μετά με το αριστερό σου χέρι, τέλος, και με τα δύο χέρια.
Οι οδηγίες σου γύρισε την πλάτη στον τοίχο, να του, να τον αντιμετωπίσω.πέτα τη μπάλα, πες τους παίκτες σου γύρισε γρήγορα έπιασε πριν, θα είναι στο έδαφος.
Σταθμός 5 έως 6 πόδια από τους παίκτες σου και μερικούς τένις.πετάς μια μπάλα, για να τον πιάσει δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας.Αυτό θα εξαρτηθεί από την μπάλα πού – Αριστερά, κράτα το αριστερό ή δεξί χέρι, αν πετάξεις στο δεξί του χέρι.Ας τον να το πετάξω πίσω γρήγορα, όταν η μπάλα πίσω σε σένα, και μετά πετάς μια μπάλα σε αυτόν.Ας πιάσουμε γρήγορα, μετά πέταξε την μπάλα πίσω, και μετά πέταξε άλλη μια μπάλα.αλλάξει την κατεύθυνση του την μπάλα και το ύψος τους.
την πρόβα, ώστε να σας βοηθήσει να δέκτη επ ‘αυτοφώρω την μπάλα στον ώμο του.δύο χωριστά το χωνάκι από 5 μέτρα.να τους παίκτες σου στέκεται πίσω και το πρώτο κερί πλευρά σου, ενώ στεκόταν από πίσω του τένις.Όταν λες «πάμε», οδηγίες έτρεξε προς το δεύτερο κώνο, και όταν του έδωσες μια μπάλα του τένις.Αφήστε τον με το άλλο χέρι, κρατήστε τον από τους ώμους.Για παράδειγμα, αν η μπάλα πετάχτηκε στον αριστερό ώμο με το δεξί του χέρι, να τον πιάσεις την μπάλα.
Βελτίωση του παίκτη χεριού – ματιού δεξιοτήτων, πιάσε το τένις, ταυτόχρονα διαδρομή του STRIDE, μοντέλο.να σταθεί στα αριστερά σου κωδικός 10 έως 15 γιάρδες.Με το σήμα σου έδωσε εντολή να τρέχω 10 μέτρα ευθεία, γρήγορα προς τα δικαιώματά του και να συνεχίσει να λειτουργεί.γύρισε, και τον πέταξε μια μπάλα.πες του να το δρόμο για να δω την μπάλα στα χέρια του, και μετά την ολοκλήρωση αυτής της δράσης.