Γιατί οι ποδοσφαιριστές φοράνε μύες το συγκρότημα;

παίκτες ράγκμπι στο nfl και φοράει μπράτσο με πανεπιστήμιο.Το πεδίο εφαρμογής του βραχίονα με χρώμα και μέγεθος, μπορείς να φορέσεις στο ένα ή δύο όπλα.Το συγκρότημα είναι από παλιά κάλτσες, ελαστικά υλικά ή αθλητική ταινία δείγματα.Nike nfl έχει τη δική της γραμμή. στήριξη των μυών ζώνη.
Οι αθλητές να φοράω αυτά τα μπάντα για έναν πολύ απλό λόγο: Η ματαιοδοξία.Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ η μπάντα τους μυς φαίνεται μεγαλύτερο.μπράτσο με χειροπέδες και, σαν τουρμπάνι, μπορεί επίσης να είναι ιδρώτας.
Ο μυϊκός πόνος δεν έχει καμία επίδραση στην θεραπεία, αλλά μάλλον το αντίθετο.δικέφαλους τένοντα, από την υπερβολική δικέφαλους τένοντα επαναχρησιμοποίηση που προκαλεί διαταραχή που προκαλεί φλεγμονή, πόνος και δυσλειτουργία.θεραπεία περιλαμβάνει μείωση φλεγμονή των τενόντων, οίδηµα και πόνος μέσω της φυσικής αγωγής και μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα.Παρά την κερδοσκοπία με τα βάρη μυών μπορεί να βοηθήσει αν βασίζεται σε μύες, όχι ιατρική αποδεικτικά στοιχεία για να στηρίξει την άποψη αυτή.
Το nfl παίκτες φορούν αυτά τα συγκρότημα αποτελούμενο από τους New York giants ντάνι Κλαρκ, New York Jets άμυνα και ασφάλεια των αεροσκαφών Tollefson Κέρι ντέιβ ρόουντς.Ο Κλαρκ το συγκρότημα στο τον αγκώνα του.Το θέλω στην D ° υπάρχουν όλων των ειδών τα μπράτσα και τρικέφαλους ζημιά εκεί.D πρέπει να είναι όμορφος, D ± είπε στους New York Times.Το ήμισυ 托尔夫森 το συγκρότημα να τους αδύνατη.ρόουντς, ισχυρίζεται ότι το D είναι άσκηση των μυών στην ζώνη από το λύκειο.
Τα εθνικά μέλη σχολείο σύνδεσης με την απαγόρευση της χρήσης των μυών.Θεωρεί ότι το συγκρότημα επιπόλαιο, και την απαγόρευση τους.Λύκειο παίκτες δεν επιτρέπεται να τα περικάρπια είναι πάνω από 3 ίντσες αγκώνα.