Πώς να σταματήσω το κάψιμο του πόνου.

Αν φοράς ψηλά τακούνια, στενά παπούτσια ή τα παπούτσια σου. την ανάπτυξη, μπορεί να τα πόδια.βάση δεδομένων και την έκθεση, αν έχεις ανωμαλία τα κόκαλα στα πόδια σου θα είναι κάτι τέτοιο.Μια κύστη που αποτελούν ένα κοκαλιάρικο μάζα στο πόδι σου μέρος σου, είναι σύμφωνη με το μεγάλο δάχτυλο.κόκκινο, από το δέρμα μπορεί να περιλαμβάνει επίσης την κοινωνική, αλλά μια κοινωνία πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι το κάψιμο πόνο, θα με την πίεση.Θα ανακουφίσει την πίεση συχνά εμποδίζει την καύση του πόνου.
Με την ευρεία μείωση κάλος πόνο, άνετα παπούτσια.Όχι ένα στενό στυλ μεγάλο παπούτσι θα ελαφρύνει το βάρος σου σε πίεση με τα δάχτυλα των ποδιών σου, κάποια περιθώρια ελιγμών.
αντιολισθητική προστασία εδώ στο παπούτσι σου και κάλος μεταξύ των υφασμάτων.Υπάρχει αφρός ή κάλος ασπίδα τζελ σου παρεμβάλλεται στο μεγάλο δάχτυλο, βεντούζες κάλος.κάλος τις ασπίδες σου στο μπακάλικο διάδρομο φάρμακα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, φαρμακεία και στο πόρων.
ψύξη με πάγο το κάψιμο.βγάλε τον πάγο στην Πετσέτα, πάγο για το δέμα σου κάλο.Στο κάλο σου από τον πάγο για 15 λεπτά.βγάλε πάγο για πέντε λεπτά.επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία μέχρι να νιώσεις ανακούφιση.
προσπάθησε να χαλαρώσεις είσαι κάλος πόνο καύση αντιφλεγμονώδη φάρμακα, όπως η ιβουπροφαίνη.δοσολογία σε ενήλικες, ηλικίας άνω των 12 ετών, η ιβουπροφαίνη, σύμφωνα με Drugs.com, είναι 200 έως 400 mg κάθε 4 – 6 ώρες.Κάθε δόση δεν πρέπει να υπερβαίνει το 3. 200 mg ιβουπροφαίνη κάθε μέρα.