Ο Μπομπ Eli Lilly

Ο Μπομπ Lilly ολόκληρη την καριέρα του, εκτός από όταν αποφοίτησα από το Λύκειο, η οικογένεια μετακόμισε στο Όρεγκον, είναι 150 μιλίων στο παιχνίδι.
Τον Ρόκο μόρτον στο δυτικό Τέξας ζεν ποδόσφαιρο στο σχολείο, στο Φορτ γουόρθ το Τέξας Κρίστιαν κολεγιακό μπάσκετ στο πανεπιστήμιο, και για την επαγγελματική και Ντάλας κάουμποις.
Μια αμερικανική λύση από το 1960, Lilly είναι προπονητής ο Μάρτιν «τηλεπικοινωνιών που έχω προπονήσει ποτέ καλύτερη λύση.»
Το 1961, η ΛίΛι είναι καουμπόι πρώτο του σόου.Η ΛίΛι να βοηθήσει τους νέους καουμπόι οργάνωση γίνεται πιο επιτυχημένο αθλητικές εκδηλώσεις.
Αν και η ΛίΛι (γεννήθηκε το 1939) περάσει το μεγαλύτερο μέρος της την ώρα του αγώνα ως υπεράσπιση του τάκλιν, ήταν στην πραγματικότητα ξεκίνησε την καριέρα του ως αμυντικός στην καριέρα του.Κάνω επαγγελματική θέση του ακόμη και σε αυτό το μπολ.
Ωστόσο, καουμπόη προπονητή τομ λάντρι ότι ο Μπομπ, με εκπληκτικά γρήγορα, τη δύναμη και την ευκινησία, είναι πιο κατάλληλο για την άμυνα τάκλιν.
Οπότε, το 1963, έκανε το διακόπτη.Eli Lilly προσαρμογές, εύκολα και γρήγορα έγινε «ημέρα της άμυνας του Ντάλας κυρίως ανθρώπους.»
το παρατσούκλι «» ο καουμπόη «Κύριε», ΛίΛι, όταν ήταν 14 χρόνια της καριέρας του ξέφυγε ένα παιχνίδι.Στο διάστημα αυτό, έξι πόδια, 260 λίρες μπροστά στο Τέξας το μέγεθος έχει την τιμή καταλόγου.
Το nfl πρωτάρη στο 1961 έτος, είναι μια επιλογή του nfl NFC ή όλα τα οκτώ φορές την επιλογή, και παίζει σε 11 επαγγελματικές μπολ.
«κάποιος σαν αυτόν θα εμφανιστεί μια γενιά μια φορά,» συνήθως διατηρούνται λάντρυ για είπε η ΛίΛι.Δεν νομίζω ότι ο Μπομπ κάποτε ότι ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, ή είναι για την ομάδα έχει μεγάλη αξία. »
Κάποιος είπε ότι η ΛίΛι είναι καουμπόι franchise σε μικρογραφία.Θα πολεμήσουμε μαζί, για να ωριμάσει, και, τέλος, στο Κύπελλο νίκη.
ΛίΛι, ακόμα και στο σούπερ μπολ ρεκόρ, μια μέρα όταν τον απέλυσε ο Μπομπ Griese 26μετρη απώλεια.Ο Μπομπ Lilly είναι το πρώτο διάσημος παίκτης του Ντάλας.
;;;;;;;;;;;;;;