Ο τομ το φόβο

Πριν 45 χρόνια για τα γενέθλιά της, ο τομ τους φόβους του σε ένα παιχνίδι που έπιασε 18 πάσες.Δεν το δέκτη, περνώντας από το Μαρκ.
Ωστόσο, αν ήξερα το φόβο, μεγάλη μέρα είναι μια μικρή επιτυχία.Η Ομάδα του ραμ, λος ‘ντζελες, σκοτώνουν Green Bay Packers το θραύσμα εκείνη τη μέρα.
18 έπιασε στον τομ ένα ωραίο δώρο για τα γενέθλιά τους, αλλά για το αποτέλεσμα του ανταγωνισμού δεν είναι σημαντικό! Πρέπει.Αν ο τομ δεν παίζει, ραμ θα κερδίσει.
πιο τυπικό φόβο τη μπάλα ικανότητα είναι να τον πιάσουμε τρία μια εβδομάδα μετά την άρση των κριαριών στο αρκούδα στο nfl D 24-14 στην Δυτική πρωτάθλημα.
Είναι πιο σημαντικό από την τελευταία στιγμή τον νορμ van Brocklin 1951 για τη δυτική ακτή πρώτο πρωτάθλημα αρσενικό.Αυτό το έργο είναι επίσημη 73 60 γιάρδες, αλλά που είναι ο τομ D ντας τέλος στην περιοχή σπάσε την ισοπαλία για προσγείωση.
Ο φόβος (γεννήθηκε το 1923) άρχισε το ράγκμπι του πανεπιστημίου στην Σάντα Κλάρα, κατά τη διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου υπηρέτησε για τρία χρόνια, και μετά στο UCLA για να ολοκληρώσει ένα όλη η σεζόν.Η ειρωνεία είναι, ραμ συνέταξε την πρόθεσή του, ώστε να είναι σε άμυνα.Αλλά ήταν η πρώτη φορά που το παιχνίδι σταμάτησε μερικές φορές, μετά από το πέρασμα από μια εγκατάσταση για τον δέκτη.
Ο φόβος να συνεχίσει να οδηγήσει την Ένωση δεξίωση στην πρώτη του nfl τρεις σεζόν, 1948-50.ανέβασε το σύνολο κάθε χρόνο, ένα νέο ρεκόρ στο πρωτάθλημα, 77 το 1949, και μετά να σπάσει τον Μαρκ και 84 στο 1950.
Το 1.90, 215 κιλά από φόβο δεν διαθέτουν εξαιρετική ταχύτητα, αλλά έτρεξε πολύ καλά πρότυπα, είναι απολύτως ατρόμητος τσέις στο πλήθος.Αν και τραυματίες και άλλο πρόστιμο δέκτη εμφανίζεται ραμς του περιορισμού των αλιευμάτων στην τελευταία του έξι σεζόν του συμπλέκτη, εξακολουθεί να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι.
Αν και αρχικά από φόβο ραμ προγραμματισμού παίζει άμυνα, να συνεχίσει να ηγείται στην υποδοχή του nfl πριν τρία χρόνια ως επαγγελματίας.