το κοπάδι του PHARE στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως αναφέρεται στην Φλόριντα και συγγραφέας Έρνεστ Χέμινγουεϊ και το διάσημο… μετά από ώρες, όπως εξάνθημα στο μπαρ του Τζο και το Μπάρμπεκιου.άλλους αλιεία ή σχεδόν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους σε παγκόσμιο επίπεδο ζεστασιά και φως, αλλά ένα άλλο κλειδί για το κοπάδι ΠΟΠ είναι το σημάδι για το αμερικανικό φάρο.
Όταν ένας πασίγνωστος πειρατής κρυψώνες, στο κι Γουέστ αργότερα έγινε μια ακμάζουσα λιμένα και το κέντρο της αλιείας στη Βόρεια άκρη, και στην Καραϊβική, ένα διάσημο μέρος για διακοπές.Με όλα αυτά, στο κι Γουέστ τομέα είναι ένα επικίνδυνο ναύτες, υπάρχουν πολυάριθμες υφάλους, πνίγηκε ασβεστόλιθο σχηματισμό, και η σάντι το κοπάδι.Οι περισσότερες από αυτές τις επικίνδυνες δεν μπορεί να δει, μέχρι που κάποιος κοντά τους.
Αυτό ήταν, επίσης, μια περιοχή που συνεχώς, από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, η τροπική καταιγίδα από την τροπική καταιγίδα στον Ατλαντικό.
Το κλειδί είναι κοντά τους έφτασε θανατηφόρα ύφαλο, Γουέστ, περίπου 20 μίλια βόρεια.Αν και κανείς δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνω ένα πλήρες ιστορικό κατάλογο των σκαφών έχει πέσει σε κατάλογο των σκαφών τους υφάλους, κυρίως για αιώνες να μπορεί τουλάχιστον ψηφιακή σε δεκάδες.
Στην αρχή, οι τοπικές αρχές κάθε ημέρα σηματοδοτεί την ανέγερση Ρόκι, καθώς και έναν ψηλό, σκοτεινό σωρός.Ωστόσο, αυτές οι πέτρες δεν υπενθυμίζει συχνά υπάρχουν ναύτες, μέχρι να είναι πολύ αργά.Το βράδυ, δεν υπάρχει τρόπος να υπενθυμίσω το σκάφος κοντά σε κίνδυνο.
και μετά τη Φλόριντα, απέκτησε την ανεξαρτησία της, η κυβέρνηση άρχισε να με ένα φάρο στον Κόλπο του Μεξικού από τον Ατλαντικό Ωκεανό και σοβαρά την ακτογραμμή.Το 1878, το Κογκρέσο είχε διαθέσει τα απαραίτητα κονδύλια ($75000) χτίσει ένα φάρο έφτασε κοντά βασικά υφάλους.
Ηνωμένες Πολιτείες – PHARE στην πραγματικότητα το κοπάδι στο νιου Τζέρσεϊ και μετά από το ναυπηγείο, μεταφέρονται σε 1000 μίλια την Φλόριντα.109 πόδια ο Πύργος χτίστηκε πάνω σε ένα τεράστιο υπόγειο βράχο πλατφόρμα.
περιλαμβάνει ένα οκτάγωνο φαροφύλακας κατοικία, βρίσκεται περίπου 40 πόδια πάνω από το νερό, και ένα βήμα Fresnel φακό.και πολλά προγράμματα της κυβέρνησης, όπως οι «νωμένες Πολιτείες κοπάδι δαπάνες PHARE αυξάνεται συνεχώς (τελικός λογαριασμός είναι $125000).
Το φως είναι πλήρως αυτοματοποιημένη 1963, εξακολουθεί να είναι σε λειτουργία.φλας, αναμφίβολα να σώσει αμέτρητες σκαφών και η ζωή, λέγεται ότι είναι ορατή σε περίπου 12 μίλια.
Πρέπει να μάθουμε περισσότερα για τον προορισμό διακοπών και ορόσημα, βλ.: