Ο νταγκ Atkins

μια μέρα, ένας νεοσύλλεκτος φύλακας επίθεση θα νταγκ ‘τκινς σε γραμμή και έφυγε χωρίς τη σημαία.Ένας βετεράνος από την Ομάδα του το τάκλιν πρωτάρη πλευρά. «»πρέπει να είμαι στο υπόλοιπο μια μέρα και τον αγώνα.»Τώρα που θα πας να της ζητήσεις συγνώμη!!!!!!! »
μακρά 17 χρόνια, από το 1953-69 nfl «. ξέρεις, να αποφύγουμε να εξοργίσουμε Atkins (γεννήθηκε το 1930).Ακόμα και στο ‘τκινς κόσμο, όλα είναι εντάξει, θα είναι υπέροχο.
Σε 6 – 8 και 275 κιλά, θα μπορούσε να κρύψει τον ήλιο, έναν επιθετικό προσπαθεί να περάσει.Αν ένας αποκλειστές περιπέτεια μπροστά του, μπορεί να είναι Καβάλα σε ένα ενιαίο περιορισμό ή τον, τον πέταξε στο μπακ.Αλλά, αν είναι θυμωμένος, δεν μπορεί να γίνει σοβαρό.
Ο νταγκ ήταν αρχικά από την υποτροφία μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί, αλλά όταν ο προπονητής ποδοσφαίρου ανάστημα και ευκίνητη, είδε τον συνδυασμό, θα έχει προσληφθεί στην ομάδα.
Σε όλες τις ΗΠΑ κέρδισε την τιμή ως υπεράσπιση του τάκλιν, κλίβλαντ Μπράουν από το 1953 και τον πρώτο τους μπυραρία επιλογή.
Ειλικρινά το πνεύμα της ελευθερίας, Atkins δεν είναι παίκτης του προπονητή κλίβλαντ Πωλ Μπράουν.Μετά από δυο σεζόν, έκανε εμπόριο αρκούδα του Σικάγο, όπου ήταν με την αρκούδα, ο προπονητής, ο Halas σύγκρουση.
Μια φορά, στην πράξη ορισμένες διαφορές, harrah ‘s του είπε να κάνει γύρους, καθιστά ιδιαίτερα άβολα, στη ζέστη, διέταξε τον νταγκ για το κράνος του.Όταν κοίταξε πάνω, Atkins, τρέχει τον κύκλο Halas είδα φοράει κράνος, τίποτα άλλο!
Παρά την περιστασιακή έκρηξη, Atkins, 12 μήνες της περιόδου επειδή harrah ‘s το Μεγάλε είναι τόσο αμυντική δύναμη.Atkins, που είναι όλα στο nfl, τρεις φορές, και το όνομα οκτώ κύπελλα, ήταν ένα σημαντικό μέρος του μεγάλη αρκούδα άμυνα για να κερδίσεις το πρωτάθλημα το 1963.
Τέλος, το 1967, Atkins από διαπραγμάτευση στη Νέα Ορλεάνη, εκεί θα τελειώσει την καριέρα του.Μετά τη συνταξιοδότηση, harrah ‘s παραδέχεται ότι «δεν υπήρξε ποτέ μια καλύτερη άμυνα.»