Πώς να διδάξουν τα παιδιά είναι το ποδόσφαιρο

διδάσκουν τα παιδιά παίζουν το παιχνίδι που εξηγεί το ποδόσφαιρο και φαίνεται να είναι ένα δύσκολο καθήκον.Υπάρχουν κανόνες, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση και το παιχνίδι στρατηγικής.Ωστόσο, αν έχεις το χρόνο σιγά – σιγά την σπάσω, διδάσκεις παιδιά για να μάθεις το παιχνίδι ενδιαφέρον για τους νέους, τότε θα είναι πιο εύκολο να μάθεις.βασικές γνώσεις και να τους πω, ορισμένες βασικές πλευρές, για να μαθαίνει το παιχνίδι και ευχάριστη.
Κάθε ομάδα έχει 11 παίκτες ερμηνεία.πάρε την μπάλα ομάδα προσπαθεί να σκοράρει, και αυτό το στοιχείο που λέγεται επίθεση.Η άλλη ομάδα προσπάθησε να σταματήσει την επίθεση, και αυτό στην ομάδα που είναι γνωστή ως άμυνα.
πες τους να τρέχεις ή διέλευσης, επίθεση με την μπάλα.Ο πασαδόρος ποδοσφαίρου να τρέχει από πίσω, την μπάλα, μπάλα.επίθεση σε άλλο παίκτη στράικερ προβλέπει συμφόρηση, το χρόνο και την ευκαιρία να παίξω.
προσπαθεί να με άμυνα εναντίον παίκτες ποδοσφαίρου ερμηνεία.Εκτός από την αντιμετώπιση επιθετικός, πάσα και αμυντική δύναμη να απλώνονται.προσπάθησε να κρατήσεις την αμυντική γραμμή παίκτες αναστολείς των υποδοχέων της λειτουργίας και την προστασία από το παιχνίδι τον στην τρύπα.πίσω την αντιμετώπιση στην οπισθοφυλακή.αμυντικός προσπαθείς να νικήσεις την πάσα, εμποδίζουν ή την αντιμετώπιση του δέκτη.
Διδάσκει επίθεση πρέπει να αποκτήσουν 10 γιάρδες κάθε παίκτης έχει διατηρήσει την μπάλα κερδίζουν το πρώτο κάτω.Αν δεν έχει αντίπαλο 10 γιάρδες την επίθεση, κατοχή.
να εξηγήσουμε στους νέους επαγγελματικό παιχνίδι περιλαμβάνει τέσσερα λεπτά για 15 λεπτά, το παιχνίδι είναι τόσο στο πανεπιστήμιο.Λύκειο παιχνίδι αποτελείται συνήθως από τέσσερα λεπτά και 12 λεπτά.Αν το παιχνίδι στο τέταρτο τρίμηνο τελειώσει, υπερωρίες, άρχισε.
εξήγηση, ότι η επίθεση για να πάρει την μπάλα κάτω τομείς, και έβαλα την μπάλα στο τέρμα γκολ.Touchdown για έξι.γκολ για την ομάδα σε μια προσπάθεια, θα μπάλα στο μπαρ μετά το γκολ.Μια ομάδα στο γκολ μπορεί να σκοράρει για 2 λεπτά, ή θα την μπάλα στον στόχο της περιοχής.προσπάθησε περισσότερο από τρεις γιάρδες γραμμή απόπειρα παραχωρήσεις.
πες τους νέους, αν μια ομάδα δεν έχει την μπάλα στην περιοχή, μπορεί να παίξει η στον τομέα του στόχου 3 πόντους.Στόχος είναι μια επιτυχία όταν βάζει στο έδαφος, σε όρθια θέση.
πες στα παιδιά, μία ομάδα μπορεί να σκοράρει δύο σημεία και καταγραφής ασφαλείας αν ο αντίπαλος θα σε κάθε μπάλα.
πες στα παιδιά πώς να περάσει.Βάλε τα δάχτυλά σου πρέπει να τα κορδόνια, και μετά πέταξε την μπάλα στο δέκτη.
δείχνει πώς να πιάσεις την μπάλα.Ένας δέκτης πρέπει να έβαλε το χέρι μπροστά στο Σώμα του, πιάσε την μπάλα και η μπάλα με το Σώμα του.Δεν μπορεί να χτυπήσει η μπάλα μπέιζμπολ στο στήθος και θα πιάσεις την μπάλα.
Δείχνει έναν νεαρό πώς να κάνω τάκλιν.Ο νεαρός που άνοιξε τον ώμο του από τους ανταγωνιστές τους στην κοιλιά και μετά χτύπησε το χέρι του φορέα την μπάλα, τον πήγα στο έδαφος, είναι πολύ σημαντικό.Το πιο σημαντικό είναι να μην με το κράνος σου.Οι παίκτες στο κράνος όταν θα είναι καταστροφικό το κεφάλι και το τραύμα στον λαιμό, σε όλα τα επίπεδα, αυτό το παιχνίδι πρέπει να αποφεύγεται.Σύμφωνα με την κλινική Μάγιο ορθοπεδική χειρουργική επέμβαση, μια μελέτη νέοι άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά είναι συχνά, αλλά οι παίκτες μπορούν να μάθουν τη σωστή προσέγγιση για την αντιμετώπιση των εφήβων, μετά από μια καλύτερη ευκαιρία για να μην πληγωθείς.
και τα παιδιά σου βλέπει ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, και επισημαίνει ότι ο επιθετικός στο τι κάνει, πώς να μπλοκάρει την επίθεση είναι η αμυντική γραμμή, είναι πώς να σταματήσουμε την επίθεση.Κοίτα το σχολείο ή πανεπιστήμιο παιχνίδι είναι συναρπαστικό, αλλά είναι πιο εύκολο να διδάξω το παιχνίδι, όταν βλέπεις τηλεόραση.Το παιχνίδι σου αρχεία, μπορείς να πας στο παιχνίδι και κρίσιμη στιγμή.