ντίκον τζόουνς

Ο David «ντίκον τζόουνς είναι ένα άγνωστο» τέταρτη γύρο επιλογής το Λος ‘ντζελες ομάδα, το 1961.πλούσια φύση, αποκαλεί τον εαυτό του «ντίκον, επειδή κανείς δεν θα θυμάσαι κάποιον Ντέιβιντ τζόουνς παίκτες.»
«δεν θα είναι ο μόνος γνωστός και ως ο» ο τζόουνς θα εφεύρεση.Θα δημιουργήσει επίσης «τσέπη» τώρα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την επίλυση πίσω από τη γραμμή… κάνει πολύ καλά τον ντίκον, συχνά σε 14 χρόνια της καριέρας του με τον ραμ (1961-71), Santiago φορτιστή (1972 – 1973), και στην Ουάσιγκτον ρέντσκινς (1974).
Το 1967, για παράδειγμα, ραμ πασαδόρος απολυθεί ένα έτος 25 φορές, αλλά τον εαυτό σου πέταξε ο αντίπαλος πασαδόρος ντίκον 26 φορές.
Στη Νότια Καρολίνα, τάκλιν σε όλες τις συνεδριάσεις του 1958, ο τζόουνς (γεννήθηκε το 1938) δεν το 1959 το ποδόσφαιρο, και επαγγελματική μεταφορά στο Μισισιπή, από το 1960.
ραμ ανιχνευτές, και από το σχολείο στην αντεπίθεση προοπτική ότι αυτή η ταινία, το «Μεγάλε» (6 πόδια, πιάσε την μπάλα και 260 κιλά) επίλυση από την αντεπίθεση.Αυτή είναι ντίκον.Οι ανιχνευτές αρνήθηκε να την αντεπίθεση, αλλά η επιλογή του τζόουνς.πρωτόγονο αλλά ταλαντούχος νέος, ντίκον στρατόπεδο για άμυνα.
10 χρόνια (1962-71), ο τζόουνς και ο μέρλιν, σε συνδυασμό για συμπαίκτη όλσεν ραμ τα διάσημα «τρομοκρατική ομάδα τεσσάρων» υπεράσπιση της μπροστά σε ένα πολύ αποτελεσματικό στην αριστερή πλευρά. «Δεν πιστεύεις ότι ο ευελιξία και ταχύτητα, ακόμα και όταν είσαι δίπλα του, «είπε ο όλσεν.
Σύμφωνα με τη δήλωση του ντίκον, ωστόσο, το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας «κεφάλι» είναι το μεγαλύτερο επιμέρους επιρροή στον ανταγωνισμό.τεχνικά, η παράνομη απόφαση επιτρέπεται μέσω κράσερ… να τους διαβιβάσει στο κράνος του πλευρά. «Δεν έχεις ζήσει αν δεν χτύπησε το κουδούνι ντίκον πολλές φορές, «ο ρον στέναζε Hall of FAME για το υβρίδιο.
Πολλοί την καλύτερη άμυνα τέλος ότι δύο φορές, ντίκον λεγόταν nfl εξαιρετική επιλογή αμυντικός, οκτώ pro bowls παίζουν, και ότι όλα τα NFC nfl ή έξι φορές, και εξελέγη το επαγγελματικό ποδόσφαιρο Hall of FAME.