πλατυπόδαρε προβλήματα

Μια κατ ‘αποκοπή πόδια, επίσης γνωστό ως μπάτσος ή πλατυπόδαρε, συνέβη στο πόδι. Δεν την Αψίδα.- δεν μπορεί να αναπτυχθεί κατά την παιδική ηλικία, ορισμένες προϋποθέσεις θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε αψίδα κατέρρευσε.πλατυπόδαρε άτομα που δεν έχουν πολλές σχετικές ερωτήσεις ή επιπλοκές.τα πόδια των άλλων, τον πόνο σου αστραγάλους ή πόδια ή εμπειρία στο θέμα.παπούτσια εισαγωγή, τα πόδια της, τη λειτουργία, τη θεραπεία και φαρμακευτική αγωγή, τα προβλήματα από την πλατυποδία.
και μπάτσος όσον αφορά τον πόνο στο πόδι μέσα στους αστραγάλους, ή με τα πόδια.σήκω και περπάτα ή τρέξιμο πόνο είναι πιο σοβαρό, ενώ το υπόλοιπο την ανακούφιση από τον πόνο.πόνο μερικές φορές σοβαρά τον περιορισμό της συμμετοχής σε αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες.
πλατυπόδαρε θα οδηγήσει σε κνημιαία νάρθηκα.Η κνήμη είναι μία προϋπόθεση είναι φλεγμονή στην κνήμη επειδή χωρίς πόδια την κατάλληλη μορφή στο υπερβολικά.Η κνήμη νάρθηκα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο κατά την κνήμη και πόδι και τον πόνο.
Μια κύστη, είναι η κοινή ρίζα επιρροή στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του όρους.Επειδή μπάτσος που δεν ενδείκνυται για την κοινή παπούτσια μπορεί να προκαλέσει άγχος.Η πίεση αυτή μπορεί να οδηγήσει σε κοινή αλλαγές τόσο μεγάλο δάχτυλο, και την προώθηση σε άλλα δάχτυλα.Αυτό προκαλεί τον πόνο στις αρθρώσεις.
Οι μπάτσοι μπορεί να διάγνωση με τα πόδια ή ρευματοειδή αρθρίτιδα από το ατύχημα και μετά.αρθρίτιδα που σχεδόν το ήμισυ των ανθρώπων που πάσχουν από πλατυπόδαρε, υπό τους όρους και σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες πλαστική χειρουργική κοινωνία (της Αμερικανικής Ακαδημίας ορθοπεδικούς χειρούργους).Αυτή η μορφή αρθρίτιδα προκαλεί φλεγµονή των αρθρώσεων και πόνο, και βλάβες των αρθρώσεων και διάβρωση του οστού.
Ως οριζόντια μέτρα μπορεί να θεραπεύσει το τενοντίτιδα.τενοντίτιδα πλατυπόδαρε συνήθως επηρεάζουν Αχιλλέας τένοντα λόγω της αυξημένης πίεσης στο τακούνι και τον αστράγαλο πίσω.Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο, οίδημα, τενοντίτιδα, ζεστή περιοχή κατά μήκος του τένοντα.
από την κατ ‘αποκοπή πόδια αδύναμος μυς μπορεί να οδηγήσει σε στραβά δάχτυλα να συμβεί.Ένα σφυρί μπούκλες προς τα πάνω πριν από την Ένωση κάμψης κάτω, σε νύχια εμφάνιση.Mallet είναι οδυνηρή..
μπάτσος που μπορεί να προκαλέσει τα ροζιασμένα πόδια.τριβής από τα παπούτσια από δέρμα πάχυνση, σκλήρυνση της ανάπτυξης.