Τα παιδιά τη σημαία τους κανόνες του ποδοσφαίρου

Το ποδόσφαιρο είναι μια σημαία ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις για την επίλυση του ποδοσφαίρου, παιδιά, γιατί δεν είναι για ένα χτύπημα στο κεφάλι.Οι παίκτες τους γοφούς άλεση σημαία, όταν παίζεις να σταματήσει την μπάλα υπό σημαία υπερασπιστής του μεταφορέα.Ωστόσο, η πρόταση πρέπει να έχει D περισσότερα από το να τρέχεις πάνω κάτω το πανό.Θα υπάρχουν κάποιοι κανόνες, και αυτό μπορεί να διαφέρει το πρωτάθλημα.
Ένα τυπικό παιχνίδι ποδοσφαίρου νεολαία σημαία αποτελείται από 5 έως 10 παίκτες.Το μόνο απαραίτητο εξοπλισμό είναι το ποδόσφαιρο και βέλκρο σημαία με ορισμένες ομάδες, αλλά χρειάζεται επίσης ένα προστατευτικό για το στόμα.πρότυπο παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά.Παράλληλα τον αγώνα στην παράταση, η πρώτη ομάδα να σκοράρει κερδίζει.
Οι κανόνες αποκλεισμού μπορεί να διαφέρουν το πρωτάθλημα, αλλά τι συνιστά νόμου παύει να είναι καθολική.αμυντικός πρέπει να μεταφέρει τη σημαία από την τράβηξε τη μπάλα, αυτό δεν είναι ένα απλό Κόλπο, επειδή ο παίκτης είναι σε κίνηση.πιάνει λαγούς, με οποιοδήποτε τρόπο, ώστε να είναι πιο εύκολο να δεν είναι νόμιμη.Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πόδια τους παίκτες σημαία.Το παιχνίδι τελείωσε, όταν χτυπήσει το έδαφος που κατέχει ή τη σημαία, υπερασπιστής σύλληψη σημαία διαιτητή.κάποια Ένωση επιτρέπει να περνούν γρήγορα, όσο ο παίκτης στη γραμμή 10 γιάρδες.
μια μπάλα είναι σπασμένα, ζει μέχρι να είναι εκτός ορίων, το σκορ, φορέα ή την μπάλα στην σημαία! τράβα.παίζουν επίσης εάν ο μεταφορέας D απώλεση στην στα χέρια ή στα γόνατα, ή απλά ένα σημάδι ένα άτομο, πιάσε την μπάλα.
Ο αριθμός των σκαμπανεβάσματα μπορεί να διαφέρουν, αλλά οι περισσότεροι πρωτάθλημα θα είναι τέσσερις σαν κοινό ποδόσφαιρο.Για πρώτη φορά έχουμε σε 5 γιάρδες γραμμή άρχισε, και η Ομάδα παίρνει ποτέ μέσος αριθμός διακύμανση.Αν το κάνουν, θα σε άλλη σειρά διακυμάνσεις το σκορ.Αν αποτύχουν, η άλλη ομάδα πήρε την μπάλα 5.κάποια προχωρημένη Ένωση μπορεί να μειωθεί, και, τέλος, τους κανόνες και τα στοιχήματα αντί να χρησιμοποιούνται.
Η σημαία σε κάθε επίπεδο ποδόσφαιρο ακολουθούν τους ίδιους κανόνες όσον αφορά την επίλυση του ποδοσφαίρου, επίθεση.Ο πασαδόρος πρέπει μια μονάδα, που μπορεί να με ή χωρίς άδεια χέρια σπασμένα, επιτρέπεται από τη γραμμή.Touchdown αξία έξι πόντους, αλλά η διαφορά είναι μεγάλο μπόνους.Μια ομάδα μπορεί να προσπαθήσει να λειτουργεί από ένα σημείο 5, ή από δύο 12.Κάποιοι θα με επιτυχία για το πρωτάθλημα επιπλέον αναπόσπαστο συν δύο σημεία.