Πώς να την προσαρμογή και τη μυϊκή σε 6 εβδομάδες

άφησε τον εαυτό του στην ικανότητα όσον αφορά το χρονικό πλαίσιο για το καλό σου.Όταν θέλεις να βελτιωθεί σε έξι εβδομάδες μυς και, όταν θα έχεις μια αίσθηση του επείγοντος, να διατηρήσει και να τελειώσω την τροχιά των βραχυπρόθεσμων στόχων.Όταν αποφασίσεις να το κάνεις μόνη σου, είναι το σχέδιο επίθεσης.Αυτό θα σου δώσει διατροφή να γίνουν ορισμένες προσαρμογές, κάνεις τη σωστή κίνηση.
την πλήρωση υψηλή θρεπτική και με χαμηλά λιπαρά τρόφιμα.φάε όλο το δημητριακά, τα φρούτα, λαχανικά, φρούτα, σπόρων προς σπορά, άπαχο κρέας και γαλακτοκομικά προϊόντα.να μην είναι υψηλό σε λιπαρά, ζάχαρη και νάτριο, όπως το γρήγορο φαγητό, εμπορικές ψημένο, τηγανητά φαγητά και γλυκά.
αυξάνει την πρόσληψη νερού και τη μείωση της υγρά σου πρόσληψη θερμίδων.λιγότερο σόδα, αλκοόλ, με γεύση καφέ, ποτά από φρούτα και γλυκό τσάι.Αυτά τα ποτά δεν μπορούν να προωθήσουν την αύξηση του σωµατικού βάρους, αλλά και να κάνει τους μύες σου αφυδάτωση.Το νερό κάθε μέρα, τουλάχιστον δέκα κούπες.
φάε, αρκεί να σηκωθείς, συνέχισε να τρως κάθε δύο έως τρεις ώρες.Αυτό μπορεί να επιταχύνει το μεταβολισμό σου, Κράτα την ενέργειά σου επίπεδο σταθερότητας, να την διατροφή του εφοδιασμού τους μύες σου.Θα πρωτεΐνες και υδατάνθρακες σε συνδυασμό με κάθε γεύμα, την ισορροπία τους.πλήρες δημητριακά με άπαχο γάλα και μια κουταλιά από σκόνη πρωτεΐνης είναι πρωινό για παράδειγμα.ψητή γαλοπούλα μέση ατμό Λαχανάκια Βρυξελλών και το ρύζι είναι ένα δείπνο για παράδειγμα.
«κοινή πρόταση ψηφίσματος για την πρόσληψη όσο το δυνατόν περισσότερες μυϊκές ίνες.Πολλαπλές κοινές ασκήσεις των μυών και κοινή χρήση πολλαπλών ταυτόχρονα.την άσκηση μαλάξεις στο στήθος, σε ευθεία γραμμή, deadlifts, τρικέφαλους SAG, αντίστροφη κοιλιακούς, κάτσε κάτω.8 έως 12 του στόχου για τρεις έως τέσσερις εκπρόσωποι, και να λάβει η άσκηση μεταξύ δύο μέρες ρεπό.
τρεις ημέρες την εβδομάδα για 45 λεπτά για να κάψεις θερμίδες το κίνημα της καρδιάς.μπορεί να σου κάνει κάτι ενδιαφέρον για έξι εβδομάδες, όπως το περπάτημα, σκι, 水上健美操, έλλειψη κατάρτισης ή για τρέξιμο.Σε υψηλή ένταση χαμηλή ένταση εναλλάξ και την αύξηση της κατανάλωσης θερμότητας.Το τέλος της κατάρτισης σε βάρος σου όταν σου κάνει καρδιά της κατάρτισης.
Υπόλοιπο πλήρως το σώμα σου, για την προώθηση της πλήρους ανάκαμψης, και Κράτα την ενέργειά σου με αυξημένα επίπεδα για μια μέρα.Σύμφωνα με το κέντρο πρόληψης και Ελέγχου Νόσων πρέπει να λέει κάθε μέρα, ενήλικες επτά έως εννέα ώρες ύπνο.