Οι μαζορέτες δράση με αρχάριους.

Όταν είσαι μόλις άρχισε τις μαζορέτες, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να μάθεις.Πρέπει να έχεις δράση, ζήτω, Πήδα, κάνε τούμπα, το σχηματισμό και κασκαντέρ.Αυτή είναι μια καλή ιδέα, αφέντη, σιγά – σιγά, ένα μικρό μέρος του σχεδίου σε κάθε κατηγορία, πριν μάθω περισσότερα.προπόνηση μπροστά στον καθρέφτη σου κίνηση και μας ώστε να είναι τέλεια.
αρχάριος να όλα αυτά πριν από πέντε απλές κινήσεις, οι προσπάθειες για τη βελτίωση και την εκτέλεση λίγες μόνο θέση πριν από την κυκλοφορία του, να μάθουμε περισσότερα.γκολ για την άμεση περιλαμβάνει τα χέρια πάνω από το κεφάλι σου.κράτα το χέρι σου λίγο μπροστά, οι δικέφαλοι σου κοντά στο αυτί σου.Το επόμενο βήμα για τ πρόταση για δουλειά.ίσια το χέρι σου στον ώμο επίπεδο πλευρά.αφέντη υψηλής και χαμηλής v V και τις υψηλές δαπάνες κατά το όπλο σου, ή με χαμηλά V. Τέλος, αφέντη βασικές δράσεις, θα πρέπει να είναι δεμένη.Με ένα γάντζο, κράτα τα χέρια σου, πριν σου τη γροθιά σου μόνο κάτω από το πηγούνι σου.
Αν είναι για αρχάριους, με επευφημίες σας πρέπει να είναι απλή, με πολύ λίγα λόγια και λίγη δράση.Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι κινήσεις σου δεν υπερβαίνει μια λέξη.Για την πόρπη σου θα χαρεί να σε χρόνο και να απλοποιήσει τη πιο δύσκολη, υπάρχουν πολλές αθλητικές επευφημίες.επικεντρώνεται σε περιγράφει σαφώς στην ομιλία σου, και όχι από το λαιμό σου έχεις όγκο.
Ακόμα και ως μια αρχή μαζορέτα, επευφημίες σας βιβλιοθήκη πρέπει να περιλαμβάνει πολλά είδη επευφημίες.Όταν η ομάδα σου επίθεση, πρέπει να «ύμνο – 2, 2, θέλουμε 2!!!!!!!»- και η άμυνα… «κλέβει την μπάλα!!!!!!!»Θα πρέπει επίσης να πολλαπλών χρήσεων ύμνους, όπως: «πήγαινε!!!!!!!μάχη!κέρδισε! «ύμνος συνήθως επαναλαμβάνεται τρεις ή περισσότερες φορές.Συμμετοχή του πληθυσμού μας είναι εκείνοι που έχουν ένα ειδικό τμήμα του πληθυσμού πρέπει να ζητωκραυγάζουν πίσω σου.Για παράδειγμα, το κέφι σου: «μας είπε να λες μάχη -!»Το πλήθος φωνάζει: «πρέπει να μάχη!»Τέλος, χρειάζεσαι περισσότερο κέφι, μπορεί να στο πάτωμα στο μισό ή ένα διάλειμμα.Οι φωνές είναι συνήθως μόνο μια φορά.
Εδώ είναι ένας αρχάριος κρατουμένων. μπορείς να μάθεις το σκορ: «s-c-o-r-e» ομάδα να σκοράρει!!!!!!! «αρχίζει να λυγίζει «S, C, o. γρήγορα μεταξύ με» R «έκπτωση, και στη συνέχεια την ταμπέλα» ε «να v κίνημα» πίσω στο σκορ. «Ομάδα» αγκράφα. «μπορείς να αντί για» Ομάδα Ομάδα μασκότ ονόματα αντί με υψηλή βαθμολογία V. «τέλος» έλα! «Επειδή είναι ένας ύμνος, σ ‘ένα κουμπί, τι να πω.και μετά επαναλάβετε τις δύο φορές.