Πώς να καθαρίσετε το ποδόσφαιρο.

Το ποδόσφαιρο θα βρωμάει ιδρώτα στην απορρόφηση παίκτες D.το χαλί διατηρεί τακτικό καθαρισμό οσμή και την ανάπτυξη βακτηρίων κάτω.Μπορείς να μειωθεί σε μια εβδομάδα ή δύο φορές να πλύνεις το χαλάκι συχνότητα στην ποδοσφαιρική σεζόν, με την άδειά σας σπίτι μετά την δουλειά, κάθε πράξη.Ο ώμος σου μπορεί να καθαριστεί επαγγελματικά στο τέλος κάθε περιόδου, διότι περιέχουν υλικά, δεν μπορείς να μπεις στο πλύσιμο.Με τη σωστή φροντίδα, το ποδόσφαιρο χαλί διατηρεί σε καλή κατάσταση, πολλές εποχές.
Κατά την άσκηση ή μετά τον αγώνα, από το παντελόνι από το παντελόνι μου είναι Khan, στεγνώσει σε μια Πετσέτα.Αν το ποδόσφαιρο το παντελόνι ραφή στο παντελόνι του, ενσωματωμένο μέρος, κρέμεται από ένα σχοινί ή στην πλάτη της καρέκλας.
Αφαιρέστε τη ζώνη και από το παντελόνι σου.Αν το παντελόνι έχει ενσωματωμένο και δεν μπορεί να αποσυναρμολογηθεί, μπλοκ ραφή στο παντελόνι του, το μαξιλάρι στο παντελόνι του, τον καθαρισμό και την ξήρανση του για ένα κομμάτι.
πλύνε το παντελόνι σου… αν κουνηθούν, με τη ζώνη του, στο πλυντήριο κάτω από το κρύο νερό το παντελόνι και μπλούζα, με τακτική χωρίς λεύκανση σκόνη πλυσίματος.
Βάλε το παντελόνι σου κάνουν σε ξηρό αέρα πετσέτες, ή μη κινείται εδώ για ένα σχοινί ή στην πλάτη της καρέκλας στεγνό παντελόνι.ή μπορείς να ξήρανσης μαξιλάρι και το παντελόνι σου είναι στο στεγνωτήριο με χαμηλά λιπαρά ρυθμίσεις, καθώς και με, παντελόνια και πουκάμισα.
Μετά την ξήρανση παντελόνι μαξιλάρι αντικατάσταση και τη ζώνη.
Όταν είσαι σπίτι μετά από την άσκηση ή το παιχνίδι, με κουρασμένα Βάτες από εργαλεία τσάντα.Βάτες είναι πάτωμα, ας το κάνουν.Ξήρανση ποδόσφαιρο εδώ είναι σημαντικό να μειωθεί από βακτήρια και μύκητες.
Με πανί βουτηγμένο σε νερό για να την καθαρίσεις τον ώμο σου στο χώμα.καθάρισμα, μετά από ένα στεγνό πανί σκούπισε βάτες.Αφαίρεση πεισματάρης ρίγες και απολύμανση ποδόσφαιρο βάτες, μέσω της καθαρής κίνησης τους απολύμανση εργαλεία υγρό καθαρισμού οικιακών απολυμαντικό σήμανση ασφάλειας ή υγρό καθαρισμού με πλαστικό, το διάλυμα καθαρισμού, υπό την καθοδήγηση του κατασκευαστή.
Στο τέλος της σεζόν, το χαλί σου καθαριστεί επαγγελματικά.Θα την ανακαίνιση και την απολύμανση.Θα το μαξιλάρι από άκαμπτο πλαστικό περίβλημα από 140 μοίρες, με το πλύσιμο, περίβλημα θα ελέγξει αν κρακ, και μετά με Αντισηπτικό διάλυμα καθαρισμού.