Ο κ. Brok στο νοτιοανατολικό PHARE

μόντοκ γωνία 15 μίλια ανατολικά, στο λονγκ ‘ιλαντ, είναι νησί, ένα 25 τετραγωνικά μίλια ένα κομμάτι γης ανατολικά στο λονγκ’ ιλαντ, ακούγεται χάλια.
Ο φάρος στο μόντωκ γωνία περίπου στη Μέση, Νέα Υόρκη, ρόουντ ‘ιλαντ, τζούντιθ, σημεία, τετράγωνο στο νοτιοανατολικό φάρο υπηρέτησε ως πλοίο κρουαζιέρα στο λονγκ’ ιλαντ ή στη Νέα Υόρκη με την απαραίτητη πλοήγησης προς το Νότο.
να πνίξει το τοπικό ύδατα ύφαλο, τα ισχυρά ρεύματα είναι γνωστή, αλλά και επειδή είναι κοντά στο βόρειο Ατλαντικό, την ταχεία ανάπτυξη ομίχλη τους σε παραλία και καταιγίδα.Αυτός ο φάρος έχει περισσότερα από ένα σκάφος διοίκησης από τον κίνδυνο.
Για την ασφάλεια.
Ο κ. Brok τουρίστες στο νησί συνήθως, με το πλοίο, αλλά υπάρχουν επίσης και για τις αεροπορικές μεταφορές.Το βρήκαν στο άφιξη είναι ένα ήσυχο, το τοπίο, πολύ 比玛莎 αμπελώνα ή ναντάκετ πάω βόρεια δεν είναι γεμάτο και δουλειά.
Αυτό το νησί νοτιοανατολικά του PHARE, με το παχύ οκτάγωνο πύργο και επικουρικά στην έπαυλη περιοχή, είναι σαν να από τα μυθιστορήματα του στίβεν Κινγκ, λένε ότι είναι στοιχειωμένο.
Το Phare είναι κόκκινα τούβλα από τις καιρικές συνθήκες, η οροφή είναι Πράσινη η στέγη, το παράθυρο στο πλαίσιο του PHARE με λευκό σπίτι, προκάλεσε την βικτοριανή αρχιτεκτονική, και τον τρόπο ζωής.
Ο κ. Brok στο νοτιοανατολικό φάρο μια ισχυρή αλλά απαλά από γκρεμό, ο άνεμος και η βροχή και την επίδραση της βαρύτητας και της διάβρωσης.Σε
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, στο Φάρο υδραυλικοί ανελκυστήρες που έθεσε, και από το μήκος ενός ποδοσφαιρικού βάρδια στο χείλος του γκρεμού, ελπίζω ότι κατά τις επόμενες δεκαετίες, ασφάλεια.