Είναι πολύ επικίνδυνα για το περιβάλλον του νασκαρ;

Στην Αμερική, όλο και περισσότεροι άνθρωποι βλέπουν το νασκαρ παιχνίδι μπέιζμπολ, το λεγόμενο «αμερικάνικη διασκέδαση». μόνο το ποδόσφαιρο είναι το δεύτερο ειδικό, 75 εκατομμύρια θαυμαστές συντονιστείτε (ή σχεδόν κάθε σαββατοκύριακο δείχνουν), κοίτα το αυτοκίνητο στην κούρσα ταχύτητας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;190 χιλιόμετρα (306 χλμ) [Πηγή: φούλτον, Eaton].
Το αυτοκίνητο της ΣΟΕΣ να προσαρμόσει τη μηχανή και μη επικίνδυνα υψηλές ταχύτητες για να βλέπουν την πρόταση συναρπαστικό.Επίσης, καθιστώντας το πιο φιλικών προς το περιβάλλον ένα άθλημα.Τι οδηγός nascar να κερδίζουν τα προς το ζην πρέπει να αποφεύγεται προκειμένου να αποφευχθεί η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη: γελοίο δυνατός οδηγός, η κατανάλωση σπορ για ψυχαγωγική αξία πολύ υψηλές ταχύτητες.
Αυτό το άθλημα τόσα καύσιμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ νασκαρ, αέρια απόβλητα σήμανση κατά τη δεκαετία του ’70 την έλλειψη καυσίμων. Ως εκ τούτου, είναι μια φυλή νάζκα μικρότερη από 500 μίλια (804 km) έως 450 μίλια (724 χιλιομέτρων) ως χειρονομία καλής θέλησης.(αυτό είναι μόνο προσωρινή αλλαγή).
Λοιπόν, πόσα καύσιμα μπορούν να διεξαχθούν νασκαρ παιχνίδι, πραγματικά για το τι επίδραση στην κατάσταση της ατμόσφαιρας;Είναι ένα κύριο διοξείδιο του άνθρακα συνεισφέροντες, ή επειδή η φύση του αθλήματος και επηρεάζονται αρνητικά;
Στο άρθρο αυτό, θα μάθουμε αν είναι τόσο μεγάλο πομπό νάζκα.Θα ελέγξουμε τα καύσιμα και την ποσότητα διοξειδίου του άνθρακα, και δεσ πώς σε σύγκριση με άλλες δραστηριότητες, κοίτα αυτό το άθλημα για πιθανούς «πράσινο» στο μέλλον.
Πρώτα πρέπει να καταλάβεις όταν κοιτάς το νασκαρ το αποτύπωμα άνθρακα είναι αυτοκίνητα περισσότερο σαν συνηθισμένο αυτοκίνητο από όσο μερικοί από μας πιστεύουν.Η ταχύτητα έχει ένα τίμημα.